Mingo Fishtrap ( US )

Groove / Funk / Soul

Mingo Fishtrap

Beskrivelse

Mingo Fishtrap koncert på Fermaten i Herning den 1. september 2016

Amerikanske Mingo Fishtrap spiller deres første turne i Danmark nogensinde, og der er noget at glæde sig til ! Bandet, der har hjemme i Austin i Texas, er blevet et ’must-see’ band hjemme i USA, hvor deres blanding af N’awlins funk og Memphis groove tilsat både popelementer og klassisk 60’er soul, har givet bandet et ry som det ultimative partyband, der fylder klubber fra Los Angeles til New York.

Bandets seks musikere har bortset fra en enkelt udskiftning, spillet sammen i mere end 15 år, hvilket gør bandet meget kompakt og byder på et samspil som er helt unikt. Samtidig improviseres der så det er en lyst og det samlede udtryk er ganske enkelt overvældende og meget svært, for ikke at sige umuligt, at sidde stille til.

Mingo Fishtrap har udgivet 6 albums, det seneste, ”On Time” fra 2014, har givet bandet stor bevågenhed og gigs på klubber og festivaller overalt i USA, og opvarmningstjans på Stings seneste US tour.

MINGO FISHTRAP: Roger Blevins, Jr.- guitar/vocals, Roger Blevins, Sr.- bass, Dane Farnsworth- organ, keys, Chip Vayenas- drums, Steve Butts- trumpet Dan Bechdolt- sax

Videoer