Mojo Hands

Med det nye album: ”High blood pressure”

Mojo Hands

Beskrivelse

Mojo Hands – Koncert på Fermaten, Torsdag d. 5. marts kl. 20

Det danske soul & rhythm & blues band mojo hands er lige nu og her aktuelle med deres nye album ” high blood pressure”.

Albummets 11 sange er indspillet i lundgaard studiet i vejen, og i forhold til tidligere, har stilen denne gang fundet vej imod en soulet og 50’er agtig tilgang.

Mojo hands har valgt at hylde en buket af de store og for manges vedkommende glemte amerikanske artister, som eksempelvis ruth brown, huey smith, dolly cooper, hank penny og sonny thompson. Udover fortolkninger af disses charmerende sange, er der også blevet plads til et par fortolkninger af et par nutidige artister, svenske anders osborne og amerikanske al anderson(nrbq).

Mojo har huseret i det danske roots og blues miljø i de sidste par årtier og har tidligere udgivet 3 studiealbum og et livealbum optaget i falkenberg i sverige. Sverige som har været bandets mest succesfulde  territorium igennem de sidste mange år, og hvor der er spillet succesfulde koncerter bl.a. på åmål blues festivalen hvor mojo hands fik deres svenske gennembrud. Mojo hands har ligeledes turneret en del i tyskland, holland og schweitz, og har selvfølgelig spillet på alt hvad der er at spille på i danmark, bl.a. på midtfyns festivalen i 1999, hvor rytmeteltet blev væltet af bandets hoppende og inciterende rhythm & blues.

Mojo hands ser i 2019  ”high blood pressure” udgaven ud som følger

Zenia levring madsen: vocals

Bo møller: guitars

Rasmus grønborg: keyboards

Lars thomsen: bass

Erik lodberg: drums

Ulrik bust: saxophones

Hans christian erbs: trumpet

 

 

Videoer