MOORJAZZ Festival: Gustaf Ljunggren / Emil de Waal & Midtvest Pigekor

Med Midtvest Pigekor i Gullestrup Kirke

MOORJAZZ Festival: Gustaf Ljunggren / Emil de Waal & Midtvest Pigekor

Beskrivelse

Gustaf Ljunggren / Emil de Waal & Midtvest Pigekor – Koncert i Gullestrup Kirke, Herning – Søndag d. 8. november 2020

Opdatering ift. Corona: Alle koncerter afholdes som udgangspunkt. Hvis der skulle ske ændringer, meddeles det både på mail til alle billetkøbere, her på hjemmesiden og på Facebook-begivenheden.

De opdaterede retningslinjer kan desuden læses her: https://fermaten.dk/covid-19/

Multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren og trommeslageren Emil de Waal har spillet sammen i 22 år med alt og alle og på alle slags scener i hele verden. Alt fra nummer et hits fra Dansktoppen over tv-shows til improviserede støjkoncerter i Kina.

De har altid haft integritet og nysgerrighed som en altafgørende faktor. Ljunggren og de Waal spiller på akustiske, elektriske og elektroniske instrumenter, som helt sikkert vil både røre, ryste, swinge og rocke publikum, og som en del af deres koncert-koncept inviterer de gerne lokale talenter på scenen. Det gør de også ved denne koncert, hvor de akkompagnerer MidtVest Pigekor, der er grundlagt af Dorte Bille, som har været korleder og dirigent for koret siden starten i 2000.

MidtVest Pigekor arbejder netop med at udfordre grænserne for hvordan kormusik skabes og opleves, hvor de udforsker dynamikken mellem stemme, krop og koncertrum og kombinerer klassisk korklang med koreografi og performance.

Videoer