Østkyst Hustlers

+ Support: Zjakalen

Østkyst Hustlers

Beskrivelse

I 1996 udgav Østkyst Hustlers albummet ’Fuld af Løgn’. Efter megasuccessen’Verdens Længste Rap’ troede ingen, at dansk rap kunne blive større. Men det kunne det sagtens. Meget større. Med næsten 150.000 solgte eksemplarer gik albummet dobbelt platin og trak for alvor hiphoppen ud af undergrunden.

Østkyst Hustlers blev simpelthen Danmarks største band uanset genre, og modtog hele seks Danish Music Awards. Det var umuligt at tænde for radioen uden at høre enten ”Han får for lidt”, ”Håbløs”,”Hustlerstil” eller nogle af de andre mange klassikere fra albummet ’Fuld af Løgn”.

Østkyst Hustlers

I 2016 drager Østkyst Hustlers på turné for at fejre ’Fuld af Løgn’s 20 års fødselsdag sammen med gamle og nye fans. Sangene har for længst bevist, at de stadig holder, og teksterne er præcis lige så aktuelle i dag, som de var dengang, de blev udgivet. Jazzy H, Bossy Bo og DJ Peyk har heller ikke mistet energien.

I løbet af de sidste par år, har de spillet på landets største scener med deres fire mand store funk-band i ryggen. Og alle steder har der været kæmpe fest, sved og fællessang. Og det bliver der med garanti også på Fuld af Løgn-tour 2016.


Zjakalen

+ Support: Zjakalen
Den aalborggensiske rapper Zjakalen er et velkendt og respekteret navn på den danske rapscene. I 2013 udgav han det Gaffapris-nominerede debutalbum ”Snakker Du Til Mig?”, og senest var han aktuel med EP’en ”Verdensmand”, der bl.a høstede 4 ud af 6 hjerter i Politiken og havde kultsinglen ”Liderkarl” på tracklisten.

Med sig rundt på touren, for at supporte sine store barndomshelte Østkyst Hustlers, har Zjakalen sit unge og talentfulde liveband YoungGifted, og sammen vil de sørger for at holde en vild og energisk forfest med publikum.

Videoer