Peter Viskinde Trio

Frokostkoncert

Peter Viskinde

Beskrivelse

Peter Viskinde frokostkoncert i Herning på Fermaten, lørdag d. 1 Oktober 2016.

Peter Viskinde’s nye album “ Grundstof “ er de 21 vigtigste lydspor i hans lange rejse i musik. Forbilledernes og hans egne.

I starten af halvfjerdserne var Peter tæt på at ende som evighedsstudent. Tiden gik henslængt på divaneseren på det lille kammer på første sal i rækkehuset i Lyngby i selskab med sin guitar og med at lave eksperimenter med hjemmelavet maling. Han havde fået den, synes han selv, strålende idé at hælde cellulosefortynder i en 25 liters bowle og lade flamingo plader opløse deri. Placeret ved side af sengen uden låg gav den en dejlig tyk lak og en grim hovedpine. Af og til kom der et brugbart maleri ud af det … så vidt hukommelsen rækker !

Det truende dødvande i selskab med den selvvalgte cocktail, guitar og celluloselak, blev brudt i 1975, da Rolling Stone havde en forside med en vis Bruce Springsteen i anledning af hans netop udsendte album “ Born To Run “. De otte sange blev aflytte dagligt i et års tid og viste sig at ændre Peters liv og Springsteen blev hans rollemodel nummer to. Dylan var den første.

Peter havde glæde af sin Springsteen fascination da han i 1979 kom med i Malurt. Til en start var medspillerne dog ikke særligt interesserede. Han blev fundet politisk ukorrekt og man så ham helst begravet i kisten med andre amerikanske ikoner. Fx. var drikkevanerne i øvelokalet på Jagtvej sår’n at Coca Cola var skiftet ud med den ringe danske kopi Jolly Cola. Efter kort tid overgav de sig dog og bandet tilegnede sig et fælles udtryk og kompositions fundament ved at skele kraftigt til Springsteen og E Street band. I 1981 da Springsteen og bandet var på Europatur fandt mesteren selv vej forbi Forum hvor vi, Malurt, spillede til en ræve rød 1. maj. Sangen bandet spillede med ham “ Hungry Heart ” var fra hans netop udsendte dobbeltalbum “ The River “. Det siger næsten sig selv, den må med her – uagtet at det for Viskinde næsten er en helligbrøde.

Peter Viskinde besøger Fermaten på den første lørdag i oktober, og med sig bringer han Steffen Van Norde og Jeanette Bonde.


Sandwich

Frokostsandwich ( Tilkøbsmulighed )
Du kan vælge mellem 2 forskellige slags og prisen er kr. 55,00 / pr. stk
Sandwich serveres i pausen under koncerten.

  • Æg / Rejer
  • Kylling / Bacon

Hvordan gør jeg ?
Du ligger først din koncertbillet i kurven, hvorefter du får mulighed for at vælge sandwich som tilkøb.
Du skal medbringe din billet for køb af sandwich, da billetten skal scannes i baren.

Obs !
Sandwich tilkøb er kun muligt ved frokostkoncerter og kan ikke købes ved indgangen på selve koncertdagen.
Online salg af sandwich slutter fredag den 30. september kl. 10.00

Videoer