Rebecca Lou + support: Vanity

Punket usleben rock’n’roll

Beskrivelse

Rebecca Lou – Koncert på Fermaten, torsdag 17. oktober 2019 kl. 20.00 

Punket rock’n’roll fra en stolt skrålhals som blæser uslebne rockhits ud.’

Tilbage i skoletiden fik Rebecca Lou at vide, at hun lavede for meget larm. Og til kor fik hun at vide, at hun sang for højt.

Så det stod ligesom skrevet i sol og stjerner, at Rebecca Lou skulle starte et rockband. Det har hun dyrket i godt over et årti nu, og hendes vokal undlader aldrig at imponere (eller at lave larm).

Rebecca Lou stod tidligere i front for hard rock bandet Stella Blackrose. Hun har siden startet et nyt band op i eget navn. Sammen med sit band skriver hun rå, uslebne, punkede rockhits med omkvæd, der sætter sig fast.

Hendes vokal er et definerende varemærke for lyden. Hun stønner, trygler, hvæser og kradser.

I 2018 udgav Rebecca Lou ep’en Skeletons, hvor sange som B**ch U Look Good & P6 hittet I Wanna Be Your Everything for alvor banede vejen for bandet både herhjemme og i Tyskland.

Den 30. August er Rebecca Lou og hendes band klar til at sende deres debutalbum Bleed på gaden. Singleforløberen Not 4 U som udkom i Februar strøg i direkte rotation på P6 Beat, og bandet er sidenhen annonceret til Roskilde Festival.

Vanity

Vi er Vanity, et alternativt pust til musiklivet i Herning og omegn. Den store diversitet i vores musiksmag, som trækker inspiration fra mange forskellige sub-genre inden for rock og metal, gør at vi har fundet vores egen lyd, der kan karakteriseres som postpunk/alternativ rock. Vores lyd er præget af distortion, tung bas og en lys og vedkommende vokal.

Videoer