Salsa med Little Havana

Cubansk aften med begynderundervisning i salsa, koncert og DJ

Beskrivelse

Fermaten holder Salsa-fest! Aftenen byder på livemusik fra et vaskeægte salsa-party-orkester, salsa-workshop for alle og salsa-DJ efter koncerten.

Little Havana breder sig fra tilbagelænet traditionel cubansk ”son”, kendt fra filmen ”Buena Vista Social Club”, til hypermoderne salsa/ timba-numre inspireret af vor tids Cuba.

Bestående af en flok glade og energifyldte musikere henvender Little Havana sig til både større og mindre arrangementer. Orkestret vil kunne spille op til fest for det danseglade publikum med mange dansevenlige numre og god energi. Samtidig vil små intime sammenhænge med et mere lyttende publikum også være et godt forum.

Det har fra starten været orkestrets idé, at nå ud til så mange salsa interesserede mennesker som muligt. Derfor har Little Havana gjort det til sit varemærke, at blande kendte popnumre – fortolket som salsa – ind i repertoiret. Denne genkendelighed og ønsket om at nå ud til et bredere publikum, har gjort bandet meget populært og efterspurgt på rekordtid.

Musikerne har en årelang erfaring med salsa/latin/pop-genren i så forskellige sammenhænge som: Jorge Cordero/Los Gran Daneses, Latin Dance Band, Llego la Hora, Mek Pek Partyband.

 

Tidsplan

19.00: Dørene åbnes + DJ
20.00: Begynderundervisning i salsa med Herning Latin Dance – Lina Parnarauskaite og Majbrit Dubgaard Sørensen
21.00: Koncert med Little Havana
23.30: Koncerten slutter
24.00: Efterfest på Scene 7

Videoer