Saveus

+ Support: Elias Boussnina

Beskrivelse

Saveus – Koncert på Fermaten i Herning, torsdag den 29. november 2018

I løbet af de seneste 3 år er SAVEUS braget ind på den danske musikscene. En særdeles overbevisende liveoptræden på P3 Guld med debutsinglen ‘Levitate Me’ i oktober 2015, banede vejen for SAVEUS, der siden har markeret sig med radiosinglerne ’Everchanging’ og ’Himalaya’ samt debut-EP’en, ’Will Somebody Save Us’, som fik store roser fra det danske anmelderkorps, der ligeledes har gjort SAVEUS til et af tidens bedst anmeldte danske livenavn.

2017 bød på store øjeblikke for Martin Hedegaard og SAVEUS; anmelderrost debut-EP, DR3-dokumentar, internationale samarbejder og roser fra musikblogs og Sir Elton John på Beats1, samt en yderst populær festivaltour, som i 2018 følges op af en Danmarks-turné. Og måske den store interesse skyldes den flotte support på radio, hvor SAVEUS nu er #8 med den nyeste single ‘Time Can Heal A Man’.

Den 22. februar uddeles GAFFA Prisen, og her har danskerne, ved afstemning, nu også officielt nomineret SAVEUS til hele tre priser: Årets Udgivelse, Årets Solist og Årets Popudgivelse.

 

Support: Elias Boussnina
I foråret 2018 udgav Elias Boussnina debutsinglen “05.30”, og med ét fik det unge stjerneskud markeret sig som en af de mest interessante og talentfulde nye stemmer på den danske musikscene. På få måneder havde Elias mere end en halv million afspilninger på Spotify, og en koncert på årets Spot Festival sammen med kollegaen Louis Samson.

Med sin synth-baseret produktioner og længselfulde vokal, skriver Elias melankolsk popmusik om alt fra hverdagens trivialiteter til livets store spørgsmål, som man hører på andensinglen “Lost Ones”, der ifølge Elias: “beskriver følelsen af at vokse fra hinanden – om det er en kæreste, ven eller noget helt tredje. For mig personligt drejer det sig om en tæt ven, som jeg havde mistet kontakten til”. 

I september udgav Elias sin tredje single “Candy”, som samtidig forløber en debut EP og en række liveshows, som afsløres senere på året.

Videoer