Saveus

+ Support: Mattis

Saveus

Beskrivelse

SAVEUS koncert i Herning på Fermaten, lørdag d. 3 December 2016.

SAVEUS kom ud af det blå og ind på den danske musikscene med en overbevisende debut-optræden ved P3 Guld en oktoberaften i 2015. Singlen ‘Levitate Me’ banede vejen for Martin Hedegaards nye og ambitiøse projekt, og blev inden jul kåret som Årets Uundgåelige af P3s lyttere og har i skrivende stund næsten to millioner streams på Spotify.

På livefronten har SAVEUS også markeret sig stærkt. I efteråret 2015 var det som eksplosiv opvarmning for Years & Years rundt om i Europa, som blev fulgt op med 6 udsolgte koncerter i Danmark. I januar trak SAVEUS fulde huse på den hollandske branchefestival Eurosonics hovedscene, og senest fyldte SAVEUS den Store Sal i Musikhuset til dette års SPOT Festival. Samtlige koncerter har modtoget massiv ros fra hele det danske anmelderkorps:

“Denne anmelder står tilbage med en boblende fornemmelse i maven efter aftenens prædiken. Jeg ved endnu ikke helt, hvad det var, der foregik – men det er netop det udefinérbare ved Saveus’ optræden, som var helt særlig. Hedegaard og bandet leverede en fornem performance, der tog røven på selv de høje forventninger: Hallelujah!” – Gaffa, 6 stjerner, Spot Festival 2016.

“Saveus forløste potentialet og beviste med karisma, crowd control og et soleklart talent som stemningsskabende popsmed og vokalist, at kimen er lagt til en musikkarriere, som rækker langt hinsides førstepladsen i en tv-transmitteret musikkonkurrence. Mere kan man ikke ønske sig af en Spot-debut”. – Soundvenue, 5 stjerner, Spot Festival 2016.

Fri af formelpoppen og allerede ved sin debutkoncert i mandags i gang med at udhamre sin egen niche. Imponerende” – Information

En gennemsympatisk performer, der faktisk er i det her game for musikkens skyld. En stjerne er genfødt” – Ekstra Bladet

+ Support: Mattis
Mattis
Mattis er en helt ny dansk kunstner, som endnu har sin første udgivelse til gode. Som medlem af forskellige bands har han turneret i store dele af verden, men som solo artist er Mattis et helt ubeskrevet blad. Det sidste års tid har Mattis sammen med producer Ole Brodersen udviklet et unikt univers til at indramme hans markante stemme, der emmer af dybde og personlighed. Musikken er blevet døbt Viking-soul og beskrives bedst som alternativ pop med storladne organiske produktioner, inspireret af både soul, rock og elektronisk musik.

 

Videoer