Skullclub

+ Support: De Frigjorte

Beskrivelse

Skullclub på Fermaten i Herning, fredag den 19. april

Ud af Koldinghus´ lange skygger, springer bandet SKULLCLUB op og nikker noget af en skalle til rockglade landkrabber!

Med deres eget mix af punk, folk, sing-along og rock ’n’ roll, er Skullclub blevet sammenlignet med så forskellige bands som: Dropkick Murphy’s, Skambankt, Flogging Molly, Turbonegro og Motörhead. Og med et hårdtslående tekstunivers, der allermest minder lytterne om deres egne skyggesider, sejler Skullclub atter fra land, og leverer en lyd som længe har været savnet på den danske rockscene.

Skullclub består af:

Troels Bjorholm – Vokal
Morten Husted – Guitar, Banjo og Mandolin
Jonas Quist – Lead Guitar
Christian Christensen – Bass
Thomas Ebdrup – Trommer
Udtalelser vi er stolte over:

“Hvis Volbeat er den velsmurte Bayern München maskine, er Skullclub St. Pauli” – Metalized

 

Support: De Frigjorte

Gedigen, dansksproget guitarrock!
– KarriereKanonen

De Frigjortes musik er blevet rost, som en solid blanding af Magtens Korridorer, Gasolin’, tilsat en mere rocket guitarlyd, som leder tankerne hen på D-A-D.

Selv betegner bandet sin musik som Erik Balling-rock og bandets skæve sangtekster og imponerende visuelle live-show, har også vist sig at fungere som stensikker underholdning på flere af landets store festivaller i både 2017 og 2018.

Bandet har haft fornøjelsen af at spille til: Jelling Musikfestival, Skive Festival, Samsøfestival, Ikast Musik, Horsens statsfængsel, Nakkefestival, Vibstock, Mark’a’nt festival, Vedstedsøfestival, Made In Esbjerg, Furesø Festival m.m.