Signe Svendsen med band

Underholdende & poetisk

Signe Svendsen med band

Beskrivelse

Signe Svendsen – Koncert på Fermaten i Herning, torsdag den 18. april 2019

Med en stærk stemme og et helt særligt nærvær scenen, står Signe Svendsen solidt som en vedkommende sangskriver den danske musikscene.

Hendes tekster rammer publikum i hjertet og som entertainer er hun i stand til både at røre og underholde sit publikum. Nu tager hun turné med sit band, som tæller nogle af landets fineste musikere: Lars Skjæbæk (Michael Falch, Søren Huss), Troels Skjærbæk (Baal, Michael Falch, Poul Krebs) og Jesper Elnegaard (Søren Huss, Aura). Disse mennesker er musikere ind til benet, med en utrolig evne til at give sangene det helt særlige præg, der får dem til at lette. 

Jeg har været meget ude solo, altså alene scenen, jeg er ved at revne af spænding og glæde over at skulle turné med bandet igen. Vi har nye numre med fra den kommende plade og en kæmpe lyst til at give folk en rværende og intens oplevelse
 – siger Signe Svendsen.

Genremæssigt bevæger Signe Svendsen sig i folk/pop/nordicana-stilen, hvor det håndspillede blander sig med et mere moderne udtryk. Teksterne er dansk og er både inderlige, personlige og kommenterende verden omkring os.

Signe Svendsen udgiver i foråret 2019 et nyt album, som bliver det 4. i kken.

Videoer