Snarky Puppy ( US )

+ Support: Michelle Willis

Snarky Puppy ( US )

Beskrivelse

Fermaten, MoorJazz & ICO præsenterer:

Snarky Puppy – Første og eneste koncert i Danmark !!!
Endelig er det lykkedes at få det banebrydende og anmelderroste jazz-fusions orkester til landet. Ikke nok med det, så bliver koncerten i Herning den eneste i Danmark denne gang.

Folk indenfor og udenfor branchen har tabt kæben efter at have oplevet Snarky Puppys live optræden, specielt via Youtube og de sociale medier. Som en steppebrand har New York kollektivet hærget verden rundt. Snarky Puppy har simpelthen vendt op og ned på hvordan musik spilles og præsenteres. Specielt deres jordnære tilgang til musikken og afslappede stil, har erobret mange hjerter.

Det var særligt indenfor musikbranchen at snakken gik og videoer blev delt, men nu er den brede befolkning vågnet op til dåd og har taget dette fantastiske orkester til sig.

Snarky Puppy er kendt for at blande forskellige musikgenrer sammen og indspille med en masse forskellige solister. Justin Timberlake, Erykah Badu, Snoop Dogg, Kirk Franklin, Marcus Miller og stribevis af andre kunstnere har revet og flået i Snarky Puppy for at være med i legestuen. For det ér en legestue, når det store orkester slipper tøjlerne løs og galoperer ud i det ukendte, ofte med et fantastisk resultat som belønning.

Belønnet blev Snarky Puppy da også da de, sammen med Lalah Hathaway, sidste år vandt en Grammy Award for ”Best R&B Performance”. Et klart bevis på at de spænder vidt og forstår at levere varen.

Gruppen ledes af den prisbelønnede bassist, guitarist, komponist og arrangør Michael League, hvis kreative folkelige tilgang til den hårde branche har skabt en ny model for uafhængige kunstnere.

Snarky Puppy er ekstremt produktiv i studiet og på landevejen. Måske har du hørt om ”Family Dinner” og ”We like it here”? Plader og film der allerede er at betegne som klassikere. Når Snarky Puppy entrerer scenen på Fermaten i november, så er der også en stor chance for at man kan opleve en klassiker. For selvom de spiller flere hundrede gange om året, så er hvér koncert unik og der er ingen tvivl om at denne eksklussive koncert ( eneste i Danmark ) bliver a night to remember …

+ Support: Michelle Willis

OBS !
Alt udsolgt – Ingen venteliste

Videoer

WiMP