Sommerkoncert med Rikke Thomsen (Support: Esben Kronborg)

Udendørs sommerkoncert

Beskrivelse

Sommerkoncert med Rikke Thomsen (Support: Esben Kronborg) – Udendørskoncert foran Fermaten – Fredag d. 26. juni 2020

Fredag d. 26. juni 2020 inviterer Fermaten til den første af 2 sommerkoncerter foran Fermatens indgang. Vi glæder os til at se jer!

I april 2019 bragede Rikke Thomsen gennem lydmuren på sin egen stille facon. Alene med sin guitar, sang hun om ikke at høre til, om udlængsel og om hjemve… på klingendesønderjysk. Singlen Åltins Koldt i København, gik viralt på samtlige danske medier, stærkt efterfulgt af EP’en Omve’n Hjemve – 6 sange, der ramte Sønderjylland direkte i hjertekulen og hurtigt spredte sig ud i årerne til det ganske danske land. Rikkes fortællinger omhandler det nære, det kære og den tunge kuffert, hun har taget med sig, fra sin lille flække i Sønderjylland. Sangene er skrevet med kærlighed, skrøbelighed og som en stille opsang og cadeau til dem og det, hun kommer fra. Guitarspillet er stærkt og gennemtænkt og indkapsler sangene på særlig fornem vis i et, på een og samme gang, moderne og traditionelt singer / songwriter univers. Efter udgivelsen af Omve’n Hjemve, modtog 28-årige Rikke Thomsen Modersmål Prisen 2019 for sin indsats for den sønderjyske dialekt-tilmed som den yngste modtager nogensinde.Nu drager hun ud på sin tour 2020 med hånden fuld af nye sange, såvel som sangene fra Omve’n Hjemve, svøbt i sjove, skæve og underspillede anekdoter fra livet på og af landevejen.

 

Esben Kronborg

Efter 2 albums på engelsk udgav Esben i 2019 sit selvbetitlede debutalbum på dansk. Et album som har fået flotte anmeldelser og ord med på vejen. Stiften gav 5 stjerner og skrev at “Esben Kronborg” vil være et album man over tid altid vil vende tilbage til. Med mere end 1000 koncerter i ind- og udland er Esben en rutineret livemusiker og performer som har prøvet det meste fra Smukfest til Tivoli i København. Esben har haft flere singler i radioen og sange med i DR Dramas tv-serier.

Der bliver ikke sparet på sig selv eller publikum når Esben tager os med en tur hjem til Horsens og ud på landevejene i og mellem sangene. Esben møder sit publikum med en naturlig lethed og med sin østjyske lune og humor er du i gode hænder.

_______________

Dette arrangement afvikles med unummererede siddepladser, for et begrænset antal publikummer og efter alle myndighedernes retningslinjer i forhold til Covid-19.​​

 

 

 

 

Videoer