Sonja Hald

+ Support: Kristian Mikkelsen

Sonja Hald

Beskrivelse

Sonja Hald – Koncert på Fermaten i Herning, torsdag den 31. august 2017 kl. 20.00

Vindskæve, finurlige tekster – bugnende med ordspil. Rock i indiestil.
Det er drilsk, livskraftig, dansksproget rock med referencer til både C.V. Jørgensen og Skaløe.

’Klæk’ sagde det, da vasalstaten Danmark gik i krig. ’Klæk’ sagde det, da Finansministeren solgte sit land og Skat pissede milliarder væk for et par fadøl. ’Klæk’ sagde det da sindet fik nok og måtte udvide.
Og ’Klæk’ siger det, når Sonja Hald følger op på ‘Vækstplanen’ med deres andet album den 25. februar 2017. Det er nu slaget skal stå og det er ikke for tøsedrenge.

Du har måske set den mystiske skikkelse på turné rundt i landet sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben eller Kim Larsen. Måske under en ophedet debat om kønskvoter på de danske festivaler, har du bemærket dem.

”En skydefærdighed i dansk litteratur, der hilser tilbage på bl.a. C.V. Jørgensen og Eik Skaløe”. ”En stærk stemme i en lang dansk tradition for at råbe det konforme fællesskab imod”.

Sonja Hald er et byggeprojekt af en gruppe frie musikere fra det danske midtland. Musikkens tilblivelse sker gennem en serie af fortrolige besvangringer og indspilles i al hast for at bevare den friske aroma. Hvert et træben ildspåsættes i forsøget med den jordlige kontakt. Sonja Hald er som en anden jodhpurs stramtsiddende omkring underbenet på det gale Danmark.

Line-up:
• Jonas Dahl: Sang
• Simon Bekker: Guitar
• Ole Holmgaard: Banjo og Keys
• Mikkel Christiansen: Trommer
• Jakob Retz Johansen: Bas

Kristian Mikkelsen

Kristian Mikkelsen

+ Support: Kristian Mikkelsen
Kristian Mikkelsen er forsanger fra bandet Inuit Feet. Bandet spiller koncerter både i Grønland og Danmark. Kristian Mikkelsen’s tekstunivers ligger i en strandet grønlænders tilværelse udenfor sit hjemland. Der er som udgangspunkt tale om hverdags dramatiseret historier i nogle meget jordnære beskrivelser. Denne aften vil man kunne opleve sange både på grønlandsk og dansk

Videoer