Soul Academy med Bobo Moreno og Nis Pedersen

Garvede musikere i ny konstellation

Beskrivelse

Soul Academy med Bobo Moreno og Nis Pedersen – Koncert på Fermaten, Herning – Lørdag d. 12. september 2020

Her er et hold af musikere der har mødt hinanden og spillet sammen på kryds og tværs, i mange forskellige sammenhænge, igennem mange år. MEN man har aldrig hørt dem i denne konstellation!

Så har man hang til god gedigen soul musik, rythm & blues og lidt funky stuff; som den Otis Redding, Sam & Dave, Wilson Pickett, James Brown, Ray Charles og et hav af andre fantastiske amerikanske kunstnere tog sig kærligt af dér sidst i 50’erne og 60’erne, så kan man glæde sig til koncerten med Soul Academy & The Music Lovers, et sandt stjernehold af musikere. I den vokale front finder vi 2 af Danmarks bedste sangere, ingen ringere end Bobo Moreno og Nis Pedersen.

Bobo Moreno; sangeren og crooneren der gennem årene har arbejdet med de største navne her hjemme: fra Sanne og D:A:D, til Radioens Big Band. + mange TV optrædener med medvirken i en bred vifte af musik og underholdningsshows.

Ligeledes på vokal, har vi Nis Pedersen. Nis har med sin suveræne sangstemme medvirket i bl.a. Dr. dantes “Gasolin”, “American Spirit” (Johnny Cash), “Shubidua the Musical” og har optrådt på nogle af landets største scener, sammen med navne som bl.a.: Jimmy Jørgensen, Caroline Henderson, Kaya Brüel, Dicte Vestergård Madsen, Steen Jørgensen og Kira Skov.

På Guitar: Søren Nørup, han startede i sin tid som guitarist i funk orkesteret Zap-Zap sammen med Erann DD og har sidenhen spillet med gud og hver mand. Jan Glæsel har trukket på Sørens unikke guitarspil igennem snart 10 år, på diverse TV produktioner, i studiet og som fast guitarist med Linie 3.

På Bas: Jon Bruland. Han er en af de sidste par årtiers mest benyttede session bassister, listen er lang, men Jon var i en del år bassist i Alberte Windings band, og med Kasper Winding, Anne Linnet, Bjørn Afzelius, Blast og har ligeledes været med i div. TV bands sammen med Jan Glæsel og Bob Rickets.

På Orgel, Otto Sidenius, som du måske har set sammen med Backseat, Peter Belli og Eran D.D.

Sidst men ikke mindst trommeslageren Morten Sidenius, Lige nu aktuel med BECHMANN SIDENIUS, har spillet med en række danske navne i tidens løb bl.a: Humleridderne, Nikolaj & Piloterne, Lasse Helner, Kristian Lilholt, Holtsø Wittrock, Ester Brohus m.fl.