Sys Bjerre

+ Support: Cindy

Sys Bjerre

Beskrivelse

Sys Bjerre udgav den 23. Oktober sit fjerde album, ”Alle Mine Fejl”, på AEM Records. På albummets 11 popnumre sætter Sys Bjerre de karaktertræk, følelser og handlinger, hun er allermindst stolt over ved sig selv, på vers. ”Det lyder deprimerende, men resultatet er overraskende festligt, faktisk. Jeg har altid været god til at fejre,” lyder det fra sangerinden og sangskriveren bag de ærlige og personlige bekendelser.

En forårsdag i 2014 sad Sys Bjerre på et “hotel” i Hamborg – et hotel, som tidligere havde fungeret som bordel. Hun var steget ombord på et tog tidligt samme morgen uden rigtig at vide, hvor hun ville hen. Hun ville bare væk. Med sig havde hun sin computer og guitar. På hotelværelset satteSys sig ned på en bordeaux himmelseng med spejl i loftet, og skrev sangen ”Alle Mine Fejl”. Sangenvar hendes første i over to år og da hun skrev den, troede hun, at det var en sang til sin kæreste; en bøn om han ikke nok ville elske hende på trods af alle hendes fejl. Men efterhånden som månederne gik og nye og flere sange kom til, erkendte Sys, at ”Alle Mine Fejl” faktisk ikke var en bøn til kæresten, men til hende selv.

Fra fællesskabsfølelse til Sys-følelse
At Sys er en dygtig komponist og formidler, hersker der ingen tvivl om. Siden debuten ”Malene” i 2008 har hun stået bag hits som ”Kegle”, ”Alle Mine Veninder”, ”Hey Vanessa”, ”Kære Farmor – du som er i Herlev” og ”Sku’ Ha’ Gået Hjem”. Men Sys’ diskografi inkluderer også en fortolkning af Carl Nielsen-værket ”Tit er jeg glad” for DR samt ”Krig og fest” som er en fortolkning af en bibeltekst på ”Lydspor fra Bibelen”.

I foråret 2016, vil Sys Bjerre tage ud med sine dygtige musikere, og slå sig sammen med nogle fantastiske kor. Sammen vil de lave en unik tour, eller “Kour,” som Sys kalder det, DK Sent vil glemme.

Medvirkende:
Sys Bjerre ( vokal ), Jakob Birch Sørensen ( guitar ), Thorbjørn Nyander Poulsen ( bas, synth, keys ) & Carsten Skov ( trommer, perc ).

CINDY

+ Support: CINDY – Stortalent på fremrykning
CINDY startede sin karriere i August 2015 sammen med producer og manager Chris Blaize. I en alder af bare 17 år var det et kæmpe spring for CINDY. 2015 bød på udgivelse af 2 singler ”Heartbreaker” & ”Stop Calling My Name”, der begge røg til tops på streaming listerne.

CINDY blev inviteret til at spille på Bakkehuset i Ikast hvor stedet blev fyldt til randen i løbet af koncerten.

 

 

Videoer