The Blue Van

+ Support: Bite The Bullet

The Blue Van

Beskrivelse

The Blue Van koncert på Fermaten i Herning, torsdag den 3. november 2016

The Blue Van fejer jubilæums året med koncerter rundt i det danske.

Efter en særdeles succesfuld jubilæumskoncert i april kan The Blue Van nu afsløre, at de tager rundt i Danmark til efteråret og holder jubilæumsfest for deres fans.

Bandet kan i år fejre 20 års jubilæum og udover den kommende Danmarks tourne er dette allerede markeret med det eksklusive vinyl boxsæt ”Letters” som udkom 19 dec 2015.

Boxen indeholder én vinyl med de 10 singler og én vinyl med spændende materiale, som aldrig før er udgivet. Desuden består boxen af en CD med de ti singler, en DVD med musikvideoerne og masser af interviews med bandet, og alle ti covers som art-print i LP-størrelse.

Bite The Bullet

+ Support: Bite The Bullet
Koncert-aktuelle Bite The Bullet er klar med en singleforløber til bandets, endnu unavngivne, kommende album.

Den nye single Sweet Honey viser helt nye lette toner fra de københavnske rockmusikere. Det er groovy, men let-benet, det ser fremad uden at glemme fortiden – kort sagt: det er pop med kant.

Singlen er skrevet og produceret i samarbejde med Søren Christensen ( Nabiha, Fallulah, The Blue Van ), som har fået helt nye sider frem i Bite The Bullet. En lyd der bestemt klæder bandets ellers anerkendte og energiske live-koncerter.

Videoer