The boy that got away

+ SUPPORT: HUMAN

The boy that got away

Beskrivelse

The Boy That Got Away – Koncert på Fermaten i Herning, fredag den 28. september 2018

The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed.
Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front.

Siden begyndelsen i 2011, har bandet turneret flittigt, hvor det er blevet til mere end 150 koncerter i både ind- og udland. Bandet har også spillet support for prominente navne som L.A bandet RIVAL SONS, Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), AC/DC samt Dizzy Mizz Lizzy.

Efter 3 år med koncerter i både ind- og udland, udgav bandet deres selvbetitlede debutalbum i november 2014. Albummet blev til i de legendariske Medley studier i København med Søren Andersen (Glenn Hughes, Marco Mendoza) bag knapperne.
I kølvandet på udgivelsen af debutalbummet, havde bandet et travlt 2015 med turnéer i både Danmark, Tyskland og Sverige, koncerter på SPOT festivalen og Smukfest, samt en længere support-tour for Dizzy Mizz Lizzy på deres reunion-tour.

I april 2016 udgav bandet nummeret ”The River” som første single fra deres kommende album. Denne gang arbejder bandet sammen med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet sammen med Meshuggah, Hatesphere, The Haunted og mange flere. Singlen, som musikalsk peger i en tungere og mørkere retning, røg hurtigt i en A-rotation på den landsdækkende rockradiostation MyRock. Senere er singlerne ”Onward” samt den seneste video til nummeret ”The End of the Road” udkommet.
Det nyeste album Moon Sick udkom i efteråret 2017 og blev fulgt op af en yderst vellykket 13-dato efterårs tour rundt i hele landet – nu følges der op med PART II

 

 

Support: Human

Med sin debut-single “Black Hole”, indleder Human en mission om at overtage overskrifterne på den danske Rockscene! Joachim’s forbløffende vokalpræstationer i fronten, sender tankerne tilbage til store legender som Chris Cornell og tidernes store rock helte. Vokalen bakkes op af en buldrende bas, samt store armbevægelser og præcise slag på trommerne. Med knivskarpe melodier skæres der ind til benet og med nerve og energi leverer Human et liveshow der vil noget.

Singlen er en selv produktion, og er den første officielle udgivelse fra Human. Den er indspillet i en stue, og produceret af bandets egen bassist Jakob Bjerg i bedste Foo Fighter stil. Forinden selv produktionen, blev der forsøgt samarbejde med flere af byens studier, men da ingen kunne levere “lyden”, måtte bandet ty til “If you want something done right, do it yourself!”

Lyden og udtrykket i musikken har været det helt store fokuspunkt over de sidste 2 år, ved siden af at skabe en stil, der støtter op om Joachims unikke vokal. Den 90’er agtige Hard Rock stilart bliver kombineret med en mere moderne produktion, der forsoner det vilde og energiske udtryk med velproducerede og tjekkede rammer.