The Copenhagen Soul Trio

meets Daniel von Piekartz

Daniel von Piekartz

Beskrivelse

The Copenhagen Soul Trio meets Daniel von Piekartz – Koncert på Fermaten i Herning, torsdag den 4. maj 2017

I 2014 udkom der et album i Holland, der på rekord-tid blev den mest sælgende jazz-udgivelse i Holland det år. Dette skyldtes især de helt igennem fantastiske gæsteoptrædener på albummet fra den pur-unge sanger og pianist Daniel von Piekartz, hvis eminente klaverspil og tidløse vokal sender tankerne i retning af både Ray Charles og Etta James, såvel som Nat King Cole og James Brown.

På samme tid i København var Michael Blicher, Dan Hemmer og Snorre Kirk på udkig efter en sanger til bandet “The Copenhagen Soul Trio”, og da de ved et tilfælde mødte det unge stortalent Daniel von Piekartz fra Amsterdam, var der dømt gensidig musikalsk forståelse og kærlighed fra første tone. Kort efter blev et samarbejde etableret.

Med en klassisk lyd der bevæger sig i grænselandet mellem soul, jazz og gospel, og med artister som Ray Charles, Sam Cooke, Al Green og Alvin Robinson som tydelige inspirationskilder, har orkesteret spillet for udsolgte huse i København, og har høstet mange roser for deres smittende glæde og udadvendte energi. Til foråret 2017 tager orkesteret musikken med ud på landevejen, med en turné i både ind- og udland, inden de går i studiet for at indspille deres debut-album.

Line-up:
Daniel von Piekartz: Klaver & vokal
Michael Blicher: Saxofoner
Dan Hemmer: Orgel
Snorre Kirk: Trommer

Videoer