The Fugitives ( CAN )

International indie / folk

Beskrivelse

The Fugitives ( CAN ) koncert på Fermaten i Herning, torsdag d. 11. maj 2017.

The Fugitives er en canadisk indie/folk-gruppe, dannet i 2004 i Vancouver. Bandet består af Brendan McLeod på guitar og vokal og Adrian Glynn på vokal, guitar, lap steel og balalajka.

Fans og anmeldere har svært ved at klassificere gruppen, der både er blevet omtalt som slam-folk og folk-hop, og spoken-word-cabaret. Senest er de i hjemlige medier blevet beskrevet som “wildly talented spoken-word artists”

Når de to frontmænd ikke er turnerende musikere, har de begge en sideløbende karriere inden for andre kunstarter. Brendan McLeod er en prisvindende forfatter og tidligere canadiske mester i Poetry Slam, mens Adrian Glynn er en anmelderrost skuespiller.

Som The Fugitives har de turneret flittigt i både Canada og Europa, og fornyligt udsendte de EP’en Bigger than Luck, der er en forløber for et fuld-længde, der forventes på gaden i efteråret 2016.

Når The Fugitives besøger Fermaten i maj 2017, er det med fuldt band. Med sig har de en række dygtige musiker, hvis stilarter spænder fra bluegrass til jazz.

Videoer