Thomas Buttenschøn

Gratis udendørs koncert!

Beskrivelse

Gratiskoncert: Thomas Buttenschøn – Koncert foran Fermaten – Lørdag den 8. maj 2021 klokken 11.00
OBS: Vær opmærksom på, at koncerten kræver tilmelding. Koncerten er allerede udsolgt. Når vi kender de specifikke restriktioner, kan det være, at vi gør flere billetter tilgængelige her på siden. Hold øje med hjemmesiden og Facebook.

Udover restriktionerne, vi kender fra efteråret, vil det på Fermaten også være et krav at kunne fremvise et coronapas. Læs mere om de gældende restriktioner her.

Han er i løbet af de seneste år gået fra at være Danmarks gladeste solskinstroubadur med søde sange om kærlighed og gul sne til for alvor at have fået noget på hjerte.

Thomas Buttenschøn, manden der har ordet i sin magt, både når han synger, når han taler og skriver sange, der kalder på at blive lyttet til. Han er underfundig, fænomenal og for nogle sågar genial.

Han har siden 2006, hvor det hele for alvor startede, udgivet 12 albums og haft store hits: Fantastiske Mandag, Smukkere end Smuk, Dårlig Sex og mange flere. Alligevel overrasker han igen og igen ved at blive bedre med årene. I 2020 lavede han sommerens hit “Alt Er Godt” sammen med Chief 1, og i år overraskede han de fleste, da de sammen optrådte til Dansk Melodi Grand Prix.

Thomas Buttenschøn tager sit publikum med på en rejse, hvor han igennem sine hverdagsfortællinger, sjove anekdoter og store budskaber kombineret med hans fantastiske musik, drager folk helt ind i deres følelsers vold. Der vil både blive grint og grædt, og Thomas formår om nogen at skabe rum for, at det hele er okay.

Videoer