Ti jeg ka’ li’

Kom og hør hvilke ti sange, der har fået en plads i Helge Sanders hjerte

Beskrivelse

Ti jeg ka’ li’ m. Helge Sander – Fermaten Lounge, Herning – Torsdag den 26. januar 2023

Vi kender ham som politiker, såvel lokalt som på landsplan. Og vi kender ham, som manden der fik seksdagsløbet til Herning og som initiativtager til Herning Operafestival. Og så har han en meget lang række meritter og tillidsposter med i bagagen. Men hvad ved vi om Helge Sanders musiksmag og hvilken betydning, musik har for ham? Sidder han lørdag aften og lytter til en opera? Eller vil han hellere på dansegulvet og trykke den af til gamle discohits? Og er han fast gæst til såvel små som store koncerter i Herning?

Alt det og meget mere, kan du få indblik i, når Helge Sander er gæst i Ti jeg ka’ li’. Her vil han fortælle om 10 sange, som betyder noget for ham. Og så skal vi selvfølgelig også høre sangene og opleve et par af dem bliver opført live.

Pris: 100 kr. inkl. en øl/vand.

 

Om Ti jeg ka’ li’

Ti jeg ka’ li’ er arrangeret i et samarbejde mellem Fermaten, Dansk Musiker Forbund. phono.dk og Herning Bibliotekerne. Det er et koncept, hvor en person med tilknytning til Herning interviewes overfor et publikum om 10 sange, gæsten kan li’. Vi skal høre alle sangene og to af dem bliver opført live.

BEMÆRK: Arrangementet foregår på Fermaten (Loungen), Smallegade 4.

Der kan købes øl, vand og vin.