Ti jeg ka’ li’

Hør Trine Jepsen fortælle hvilke ti sange, der har fået en plads i hendeshjerte

Få billetter

Beskrivelse

Ti jeg ka’ li’ m. Trine Jepsen – Fermaten Lounge, Herning – Torsdag den 14. september 2023 (BEMÆRK, AT DER DESVÆRRE IKKE ER KØRESTOLSADGANG TIL 1. SAL)

Trine Jepsen startede sin karriere i musikkens verden, hvor hun vandt DMGP 1999 sammen med Michael Teschl. Et par år senere vandt hun Popstars sammen med EyeQ. Og derefter tog det fart med opgaver, der kan tage pusten fra de fleste, spændende fra solistoptræden og teater- og musicalroller til rollen som TV-vært og en lang række tillidshverv. Ballasten fra den kreative verden har i høj grad været en styrke for Trine Jepsen i hendes nuværende profession som leder, direktør og bestyrelsesformand. De seneste 9 år har hun arbejdet målrettet med at tilgængeliggøre nogle af landets mest unikke rammer igennem et fokus på bl.a. events, kulturturisme og partnerskaber. Nr. Vosborg og Schackenborg har blandt mange andre været hendes arbejdspladser.

MEN hvad lytter Trine til, når der skal sættes musik på? Er hun til head-banging heavy, pop eller elektronisk musik? Måske opera og kammermusik?

Det og meget mere, løfter vi sløret for, når Trine Jepsen er gæst i Ti jeg ka’ li’. Her vil hun fortælle om 10 sange, som betyder noget for hende. Og så skal vi selvfølgelig også høre sangene og opleve et par af dem bliver opført live.

 

Om Ti jeg ka’ li’

Ti jeg ka’ li’ er arrangeret i et samarbejde mellem Fermaten, Dansk Musiker Forbund. phono.dk og Herning Bibliotekerne. Det er et koncept, hvor en person med tilknytning til Herning interviewes overfor et publikum om 10 sange, gæsten kan li’. Vi skal høre alle sangene og to af dem bliver opført live.

Køb billet a 100 kr. incl. en øl eller vand.