Ti jeg ka’ li’

med Sognepræst Jens Moesgård

Få billetter

Beskrivelse

Ti jeg ka’ li’ – Fermaten Lounge, Herning – Torsdag den 20. januar 2022

Hør hvilke 10 sange, der har fået en plads i sognepræst Jens Moesgårds hjerte

Jens Moesgård er sognepræst ved Herning Kirke og kendt for sine meget populære U2-gudstjenester i kirken og på Torvet i Herning. U2-kopibandet, “Die Herren”, står for lydsporet og Jens Moesgård for de kirkelige handlinger og det går ikke stille af sig.
U2 har en meget stor plads i Jens’ hjerte, men det har megen anden musik også. Men hvad lytter han mon til? Og deler han sin passion for musik med familien? Det – og meget andet – kan du få svar på, når Jens er gæst i Ti jeg ka’ li’. Her vil han fortælle om 10 sange, som betyder noget for ham. Og så skal vi selvfølgelig også høre sangene og opleve et par af dem bliver opført live.

Jens Moesgård har skrevet “Himmel og hav i ét” sammen med sognepræst Jørgen Lasgaard. Her analyserer de U2-sange på albummet “No line on the Horizon” fra 2009.

Om Ti jeg ka’ li’
Ti jeg ka’ li’ er arrangeret i et samarbejde mellem Fermaten, Dansk Musiker Forbund og Herning Bibliotekerne. Det er et koncept, hvor en person med tilknytning til Herning interviewes overfor et publikum om 10 sange gæsten kan li’. Vi skal høre alle sangene og to af dem er bliver opført live.