Tobias Elof med Jonathan Bremer

Koncert i Fermatens lounge

Få billetter
Tobias Elof med Jonathan Bremer

Beskrivelse

Tobias Elof med Jonathan Bremer – Koncert i Fermatens Lounge – Tirsdag d. 22. september 2020

“Meditativt og organisk møde mellem ukulele og kontrabas og mellem nordisk roots og jazz” – Spillestedet Alice CPH

Med mere end 20 års erfaring i at performe og komponere på ‘ukulelen, en bachelor i traditionel musik fra folkemusikkonservatoriet, 2 DMA Folk nomineringer og turnéer rundt i Europa og Asien er Elof’s musik en etableret del af folkemusikscenen. Med inspiration i sine nordiske rødder lægger Elofs intime og organiske lyd op til fordybning.

Elof ønsker at skabe en opposition til den larmende verden og fordre lytteren til en rolig sindstilstand. I Juni, 2017 udgav Elof sit debutalbum “Settle Down” (Raske Plader). En plade der blev til over flere års samarbejde med musikere som Morten McCoy, Jonathan Bremer, vokalkvartetten Åkervinda samt lydteknikeren Jonas Nakel. “Elofs debutalbum trækker på de Nordiske rødder. Det er komfortabelt, afslappende og flydende at lytte til. Det er naturmusik. Musik hvor du kan høre træerne gro, solen skinne og fuglene fløjte.” – Niels Overgård, Jazznyt.com

Med sig har Tobias Elof den anerkendte kontrabassist Jonathan Bremer, der har turnéret med Niels lan Doky og Bremer/McCoy.

Videoer