Turn On Tina

Simply The Best Tour 2014

Turn On Tina

Beskrivelse

Turn On Tina – Simply The Best Tour 2014

Turn On Tina vender i 2014 tilbage til de danske koncertscener med ” Simply The Best Tour ”. Touren markerer et comeback til konceptbandet, der gennem årene har henrykket og imponeret tusindevis af publikummer på festivaler og i koncerthuse.

Turn On Tina er kendt for deres evne til på overbevisende vis at fremføre Tina Turners kæmpehits pakket ind i et pompøst sceneshow, hvor den autentiske lyd, den overbevisende performance såvel som det medrivende og spektakulære show gør, at publikum er efterladt med en oplevelse af at have været med til noget helt specielt.

Man kan denne aften opleve kæmpehits som “Proud Mary”, “Nutbush City Limits”, “Private Dancer”, “What’s Love Got To Do With It”, “The Best” og alle de andre store hits.

Tina Turner er en af de bedst sælgende kvindelige kunstnere gennem tiderne med pladesalg i omegnen af 100 millioner eksemplarer og en kæmpe fanskare verden over. Hun har leveret kæmpehits i mere end 3 årtier og forbindes af mange med legendariske storslåede stadionkoncerter op gennem 80’erne og 90’erne, og ikke mindst for sin magnetiske scene-performance.

Den danske sanger, Peter Andersen, er i dette stort anlagte tributeshow tilbage i sin glansrolle som Tina Turner. Peter har gennem de seneste 15 år slået sit navn fast i den danske musikbranche og er kendt som både en karismatisk, sprudlende og virkelig uimodståelig entertainer, og mange danskere vil genkende ham som Drama Queen efter hans sejr i Dansk Melodi Grand Prix 2007.

“Peter lyder og agerer virkelig som Tina Turner, og når han indtager scenen med det velspillende band, er man ikke i tvivl: Turn On Tina er Simly The Best”.


Mulighed for Julebuffet: ( købes som tilkøb, når du har købt koncertbilletten )

Julebuffet 2014:
Hvide marineret sild m/ karrysalat, kapers og løg.
Fiskefilet m/ remoulade og citron.
Røget laks m/ rejer, asparges og røræg.
Lun leverpostej med sprød bacon, champignons og rødbeder.
Glaseret juleskinke anrettet med stuvet spinat.
Ribbensteg med svær serveret med rødkål.
Julemedister med sønderjysk julekål.
Brød, smør og fedt.
Klassisk ris ala mande med kirsebær sauce.
Incl. Garderobe
Incl. en lille fadøl / gl. vin

Obs !
Tidspunkt: Kl. 18.00 – 20.30 efterfulgt af koncert med Turn On Tina kl. 21.00
Yderligere info: Bordopsætning nedtages kl. 20.30 af hensyn til øvrigt publikum.

 

Videoer