Xenoblight

+ support: POLARS COLLIDE

Beskrivelse

Xenoblight – Koncert på Fermaten, lørdag 28. september 2019 kl. 21.00

Xenoblight er et dansk ekstrem metal band fra Silkeborg, karakteriseret af en intens og knusende atmosfære, der duellerer med et apatisk og melankolsk lyrisk univers.

Selvom bandet er et relativt nyt skud fra starten af 2017, brugte Xenoblight omhyggeligt året på at skrive deres første skive, samt spille et begrænset antal shows (med debut på Metal Magic Festival 2017). I slutningen af året tog bandet til SolnaSound Recording i Stockholm med Simon Johansson (Wolf/Memory Garden) og Mike Wead (King Diamond/bibleblack) bag knapperne, for at optage deres debut plade ”Procreation” som udkom 8. februar 2018.

I 2018 er bandet nu klar til at løslade deres musik til verden og spille enhver scene der kan holde til den kæbeknusende lyd der er Xenoblight, hvilket lod til at resonere med Danmark og juryen ved Wacken Metal Battle 2018 som sendte bandet til finalerne ved Wacken Open Air 2018 hvor de tog 4 pladsen hjem imod 28 internationale finalister.

 

Support: POLARS COLLIDE

POLARS COLLIDE er et århusiansk metalband, som i 2017 gjorde sin éntre på den danske metalscene med EP’en “One to Rise”, som i anmeldelsen fra heavymetal.dk bliver beskrevet som en solid blanding af proggresive – og groove metal.
Musikken er ambitiøs, kompromisløs og bliver leveret med stor musikalitet og et højt energiniveau! Når den århusianske kvintet går på scenen for at trykke den af med nedstemte riffs, tunge grooves, kryptiske rytmer og melodiske guitarsoloer er der ingen vej udenom;  et ondt, dybt og intimiderende growl akkompagneres!

Videoer