Pressemeddelelse: Fermaten præsenterer efterårets program

Danske rockikoner, stjernefrø og eksklusive koncerter med internationale navne. Fermatens nye program er spækket med gode oplevelser for enhver smag.

Fermaten har nu offentliggjort efterårets program, der byder på masser af musik og underholdning med fokus på kvalitet og bredde.

”Efter to storslåede sommerkoncerter i Sdr. Anlæg er vi i topform til at kaste os ud i efterårssæsonen. Vi er stolte over at kunne præsentere et stærkt og varieret program, der spænder fra store danske artister over eksklusive, internationale jazznavne og spændende upcoming musikere til velkendt børneunderholdning. Vi er sikre på, alle blandt vores publikum vil kunne finde noget i programmet, der vækker begejstring”, siger Rikke Andersen fra Fermaten.

Danske topnavne

Populære danske navne er som altid rygraden i Fermatens program. Dette efterår er ingen undtagelse, og vi byder blandt andet på velkendte navne i den modne kategori som Niels Skousen, Anne Linnet og Sko/Torp. Blandt de yngre hitmagere glæder vi os til at præsentere populære artister som Kato, Barbera Moleko og Julias Moon.

Upcoming
Fermaten glæder sig altid over at kunne give plads til den danske upcoming scene. Allerede 10. september præsenterer vi R’n’B-talentet Karl William, og senere på efteråret kan Fermatens publikum synge med på radiohits som ’Det er Knud som er død’ med The Minds of 99. Endelig byder programmet også på lokale upcoming-navne som Doppelgänger, der spiller dobbelt-koncert med orkesteret Feuerkat.

Internationalt scoop
På Fermaten er vi stolte af at præsentere efterårets helt store internationale scoop, nemlig fusions-jazz-orkesteret Snarky Puppy, der spiller eneste koncert i Danmark på Fermaten den 3. november. Billetterne er allerede revet væk, men dem, der har være hurtige og allerede sikret sig billetter, har virkelig noget at se frem til. Snarky Puppy er dog ikke det eneste spændende internationale navn på plakaten. Det amerikanske stjerneskud Jarrod Lawson byder på soul-fuld Jazz i slutningen af oktober, og er man mere til blues i verdensklasse er det 18. september, man skal sikre sig billetter til John Mayall & Band.

Underholdning
Er man til et godt grin, er det tirsdage på Fermaten, man skal holde øje med. To tirsdage denne sæson lukker Fermaten dørene op for Comedy Zoo on Tour. Første gang er d. 6. oktober, hvor man kan træne lattermusklerne med Christian Fuhlendorff og Jesper Juhl på scenen. Den 16. november er det trekløveret Thomas Hartmann, Jacob Wilson og Anders Grau, der skal på scenen og kæmpe om hvem, der kan få publikum til at grine højest. Det bliver uden tvivl voldsomt underholdende

Interviewaftaler:
Interviewaftale laves med PR-medarbejder Rikke Andersen, tlf. 2279 6050, rikke@fermaten.dk