Fermaten søger ny produktionsansvarlig

Stillingsopslag

Fermaten søger ny produktionsansvarlig med tiltrædelse snarest muligt, senest 1. august 2019.

Du får ansvaret for produktion af alle vores koncerter og events – i samarbejde med vores dygtige frivillige.

Du skal kunne afvikle både lyd og lys, have god teknisk forståelse og kunne lægge tidsplaner for koncerter i samarbejde med artister/agenter. Du skal stå i spidsen for vores gruppe af frivillige scene-, lys- og lydteknikere og sørge for, de trives og udvikler sig fagligt. Derudover skal du have øje for vedligehold og udvikling af huset, hvor du får ansvaret for alt teknik og udstyr i huset herunder kasseapparater, informationsskærme, øl-anlæg mv.

Arbejdstiden er både i dagtimerne, hvor du skal være i kontakt med agenter og bookere, men i høj grad også i aftentimerne, hvor koncerterne afvikles.

Som person skal du være social og kunne lide at arbejde med frivillige. Du skal gå forrest, motivere og inspirere og samtidig være lederen, der får enderne til at mødes i en travl organisation.

Gode forudsætninger for at kunne varetage jobbet er:

  • Stor viden og erfaring vedrørende koncert- og eventafvikling
  • En god, rummelig personlighed, der kan være med til at skabe godt miljø
  • Lyst til at arbejde med frivillige
  • En god praktisk sans
  • At du er pligtopfyldende og kan arbejde selvstændig

Fermaten er et regionalt spillested, hvor opgaverne og arrangementerne er mange og forskelligartede. Vores nye produktionsansvarlig skal kunne se sig selv som en del af et lille team og være indstillet på både at tage tjanser på gulvet samt at bevæge sig på omgangshøjde med artister og forskellige samarbejdspartnere. Du kan selv være med til at definere dine opgaver, og stillingen kan være både på 30 timer eller 37 timer alt efter dine kompetencer.

Løn efter kvalifikationer.

Vi indkalder løbende til samtaler efterhånden som kvalificerede ansøgninger modtages.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til spillestedsleder Rikke Andersen på rikke@fermaten.dk.