Fermaten spiller dansk hele uge 44

Spil Dansk ugen

Fermaten spiller dansk hele uge 44.

Fermaten har hele 4 danske koncerter på programmet i uge 44, der er national ”Spil Dansk”-”Spil Dansk” er fejringen af dansk produceret musik og det danske musikliv, og det initiativ vil Fermaten naturligvis gerne støtte. Fermatens publikum er altid glade for danske artister, og i uge 44 er der ekstra stor mulighed for at vise sin støtte til nogle fremragende danske musiker, og samtidig få en række gode musikalsk oplevelse,

Torsdag i uge 44 er det Signe Svendsen & Band der byder på dansksproget pop/rock med nordiske toner og poetiske tekster. Signe Svendsen har vundet mange hjerter og blandt andet turneret med Niels Hausgaard. Hun er kendt for at levere sin musik med nærvær og intensitet, og så medbringer hun et yderst kompetent band med blandt andre lokale superkræfter i form af brødrene Skjærbæk.

The Minds of 99 indtager scenen på Fermaten fredag aften. Bandet trækker stilmæssigt på postpunkens energi, men rammer så bredt at deres udsendte singler er blevet råspillet på både P3 og P4, og mon ikke der vil blive skrålet med på ”Det er Knuuud, som er død” fredag aften Fermaten.

Lørdag er der 2 danske navne på programmet. Først er der frokostkoncert med et af 1990’ernes største danske orkestre, Sko/Torp. Efter længere tids pause har Søren Sko og Palle Torp genfundet hinanden og den vellyd, der var grundlaget for deres enorme succes i 90’erne.

Endelig byder lørdagens program også på Jazz i verdensklasse, når den danske DMA-nominerede tenorsaxofonist Christian Vuust gæster Herning sammen med den eminente amerikanske pianist Aron Parks. Duoen Vuust & Parks har fundet sammen i kærligheden til den gode sang, om det så er danske Carl Nielsen eller amerikanske Billie Holiday.

Spil Dansk-uge på Fermaten:
Torsdag d. 29. oktober, kl. 20.00: Signe Svendsen & Band
Fredag d. 30. oktober, kl. 21.00: The Minds of 99
Lørdag d. 31. oktober, kl. 12.00: Sko/Torp
Lørdag d. 31. oktober, kl. 15.00: Vuust & Parks ( Afholdes på Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum )

Læs mere om Spil Dansk: www.spildansk.dk
Læs mere om Fermaten på www.fermaten.dk eller www.facebook.com/fermaten