HerningErKultur – Helt sikkert!

Fermaten er med blandt initiativtagerne til kampagnen HerningErKultur – Helt sikkert!

Det er et “genåbningsmanifest” fra kulturinstitutionerne i Herning Kommune, hvor vi ønsker at sætte fokus på, at det igen er sikkert at samles i kulturlivet. Og det er det, fordi vi:

• skaber trygge rammer
• har tillid til, at alle passer på hinanden
• vil være sammen om at opleve kulturen live
• skal mødes om det, der bevæger os – helt sikkert!

Du kan læse hele manifestet her

På Fermaten betyder det, at vi hele tiden er opmærksomme på at følge de gældende retningslinjer. Herunder hvor mange publikummer, vi må og kan håndtere på forsvarlig vis, samt at publikum placeres i passende afstand fra hinanden og fra scenen – og med tydelige markeringer af dette. Det betyder også, at vi har håndsprit tilgængeligt og at vores personale følger retningslinjer for håndhygiejne og ekstra rengøring.

Vi har tillid til, at vores publikum er opmærksomme på at følge de retningslinjer, vi opstiller, og at alle passer på og holder afstand til hinanden og til vores personale. Og ikke mindst har vi tillid til, at man bliver hjemme, hvis man på nogen måde føler sig syg eller har symptomer på sygdom.

Vi har glædet os over den opbakning, vores streaming-koncerter har fået under nedlukningen. Men vi brænder for det levende møde mellem musikerne på scenen og publikum, og det glæder vi os over, at vi nu kan vende tilbage til. Musik opleves allerbedst live og tæt på, synes vi. Det er det, Fermaten står for.

Vi glæder os over, at vi igen kan mødes om musikken – helt sikkert!