Kommentar til billede på bt.dk

Vi er opmærksomme på det billeder, der er bragt på BT.dk efter vores koncert med Luftens Helte i fredags, og har følgende kommentar:

Alle retningslinjer blev overholdt i forbindelse med vores koncert i fredags med Luftens Helte. Billeder kan desværre snyde og viser her en sal, der ser væsentligt mere fyldt ud, end den var.  Der var 380 publikummer til koncerten, der blev afholdt på vores scene på Terminalen, hvor der efter de gældende retningslinjer er plads til 450 publikummer. Alle gæster var placeret med en stols afstand mellem familier / grupper, og publikum sad pænt ned under hele koncerten – lige indtil øjeblikket før billedet blev taget.

Billedet er taget lige idet koncerten slutter, og dem der står op forrest i billedet er bandet selv. Publikum skulle selvfølgelig straks være blevet bedt om at sætte sig ned, og billede skulle aldrig være delt. Det var blot bandets ønske at vise et billede fra en rigtig god aften.

Vi har stor forståelse for, at et billede som dette kan skabe frustration for alle, der er ramt af restriktioner. På Fermaten er vi meget opmærksomme på at afvikle vores arrangementer forsvarligt. Billedet giver et andet indtryk, og det er vi kede af.