Livemusik i efteråret

1. september slår Fermaten dørene op for efterårssæsonen 2018. Det sker med et velkendt band på stedet, nemlig trioen SPJUSTFROST, der efter flere års pause er tilbage i den oprindelige konstellation, som altid med en mission om at fylde stedet med stemningsfyldt New Orleans Jazz.

Allerede fredagen efter er der igen et stort navn på plakaten, når ‘den rappende tidsmaskine’, Marvelous Mosell, imponerer med sin gennemførte 80’er-stil, rap og old-school dansetrin. Fænomenet Mosell gæster Fermaten 7. september sammen med DJ’en Tue Track, som blandt andet er kendt fra Malk De Koijn.

Internationale kunstnere

Efterårets program byder på en masse koncerter med anerkendte internationale artister, heriblandt er den amerikanske blues-slide guitarist Ron Hacker, som indtager Fermaten 3. oktober. 12. oktober er det engelske Coldplay-coverband Coldplace tilbage i byen efter et brag af en koncert på Fermaten sidste år, og allerede dagen efter er der igen internationalt besøg, når den amerikanske jazz-bassist og sangerinde Katie Thiroux gæster Danmark med sin trio.

De danske koncerter

Efterårssæsonen har som altid en række højdepunkter, hvor man kan forvente en tætpakket koncertsal. Man skal nok ikke vente alt for længe med at sikre sig en billet, hvis man vil til koncert med populære navne som Marie Key, L.O.C., Saveus og Rasmus Walter. Også Jonah Blacksmith er der allerede meldt ‘få billetter’ til. Det danske syvmandsensemble med hjerte og rod i Thy, har de seneste år formået at sætte et stort præg på den danske musikscene, og 10. november gæster folkbandet Fermaten med deres filmkoncert, som er en blanding af live-musik og en dokumentarfilm om ophav, drømme og levet liv.

De nyere navne

Dette efterår kan publikum også finde noget af det bedste inden for nyere dansk musik på Fermatens program. The Boy That Got Away spiller uforfalsket og kompromisløs rock den 28. september mens Kajsa Vala byder på frygtløst Americana med antydninger af pop 15. november.

Jul på programmet

Sæsonen på Fermaten slutter som altid af med en række koncerter, der får julehumøret helt i top. Le Freak og Bryan Adams Tribute igen i år spiller op til den årlige julefest, mens Anders Blichfeldt Julegospel spiller de store julesange i swingende gospel versioner. allerede den 1. december.

Glæd dig til et efterår fuld af musik.