Ny spillestedsleder på Fermaten

Fermatens bestyrelse har ansat Rikke Andersen som ny leder af spillestedet. Rikke overtager fra i dag, 1. februar 2018, alle opgaver fra Alex Nielsen, der tilbage i november meddelte, at han ville stoppe som leder af Fermaten.

Selvom titlen er ny, er Rikke Andersen ikke et nyt ansigt på Fermaten. Rikke har gennem de seneste 3 år været tilknyttet spillestedet som kommunikations- og sponsormedarbejder, og kender derfor huset og opgaven rigtig godt, ligesom hun var med til at formulere de planer og ambitioner for 2017-20, der står i Fermatens rammeaftale som regionalt spillested.

I Fermatens bestyrelse glæder os til at tage hul på et nyt kapitel med Rikke i spidsen for Fermaten. Vi er helt trygge ved, at Rikke kommer med de rigtige kompetencer og ambitioner –  og den rigtig indstilling for at klare opgaven. Det er derfor også en enig bestyrelse, der står bag valget af Rikke som ny leder af Fermaten, udtaler Ove Rytter, der er formand for Fermatens bestyrelse.

Rikke Andersen er 38 år, Cand. Mag. i Musik- og Medievidenskab fra Aarhus Universitet og bosat i Aarhus. Hun har arbejdet 15 år i musikbranchen, først som ansat på pladeselskabet Recart Music og Universal Music, og senere som freelancer, hvor hun blandt andet har arbejdet med markedsføring af musikere og skaber af kulturprojekter.

Jeg glæder mig til at få en daglig gang på kontoret i Herning og til at overtage et veldrevet hus, som jeg holder meget af. Fermaten er kendt for et bredt, kvalitetsbevidst musikprogram, og det vil jeg fortsat arbejde for. Samtidige er der nogle ting der skal gentænkes og nye projekter, der skal sættes i søen. Herunder projekter, der sætter fokus på talentudvikling og på de frivillige på Fermaten, som er en vigtig del af Fermatens DNA. Jeg glæder mig til at fortsætte og udvider samarbejdet med Fermatens mange samarbejdspartnere og venner af huset, fortæller Rikke Andersen.

Kontakt: rikke@fermaten.dk / 2279 6050