Artist in Residence

Fermaten støtter udvikling, og vi har rammerne til at få kulturen til at leve. Derfor har vi på Fermaten besluttet at stille spillestedet til rådighed for jer, som mangler et sted at arbejde med kulturen. Vi kan dermed både lægge hus til produktionsøvere, indspilninger, photoshoots med bandet, videoproduktion og meget mere – det er næsten kun fantasien og vores andre arrangementer, der kan sætte grænserne.

Vi stiller gerne teknisk personale til rådighed og tilbyder mulighed for sparring fra vores rytmiske musikkonsulent, Martin Damgaard, og Fermatens spillestedsleder, Rikke Andersen. Vi hjælper også gerne med kontakt til eksterne aktører.

Da Fermaten er et regionalt spillested ligger det i vores DNA, at vi hele tiden arbejder med både professionelle aktører og vækstlag. Derfor opfordrer vi alle til at søge om et ”Artist in Residence”-ophold på Fermaten – uanset din tidligere erfaring.

 

Det praktiske

  • Et ”Artist in Residence”-ophold kan maximalt vare to uger
  • Man får brugsret over spillestedet og de tilhørende faciliteter
  • Fermaten dækker ikke kost og logi
  • Tilbuddet er gratis

 

Ansøgning

Hvis du vil søge om et ”Artist in Residence”-ophold på Fermaten, så send en beskrivelse af jer og jeres projekt til martin@fermaten.dk.

Hvis du har spørgsmål, sendes disse også til martin@fermaten.dk.

 

Tidligere artists in residents

 


Jacob Ds Maskinpark (Foto: Per Pedersen)


Lights of Tomorrow


Føl som