Frivillige på Fermaten

Stort samtlige medarbejdere, publikum møder til koncerter på Fermaten, er frivillige.
De er bartendere, garderobepersonale, teknikere, scenefolk, de styrer backstage, tager billeder og sørger for at vedligeholde bygningen. Og det er frivillige kræfter, der lægger den overordnede linje for spillestedet i Fermatens bestyrelse. Der er i alt omkring 100 frivillige på Fermaten, og de gør en kæmpe forskel.

Kunne du tænke dig at være en af Fermatens frivillig?

Som frivillig på Fermaten bliver du en del af et helt særligt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden, har det sjovt og får en masse gode oplevelser sammen. Som frivillig har du fri adgang til alle koncerter på Fermaten, og du får en masse rabatter og fordele – og god erfaring, du måske kan bruge på dit CV.

Samtidig bliver du som frivillig en vigtig brik i puslespillet, hvor både Fermaten og de andre frivillige er afhængige af, at du gør dit job godt. Vi løfter i flok og hjælper hinanden.

Hvor mange vagter har man som frivillig?
På Fermaten arbejder vi i hold, hvilket betyder at du følger en vagtplan for en sæson ( 4-5 måneders periode ), som både omfatter vagter på hverdage og i weekenden. I gennemsnit vil du have 3 vagter pr. måned i sæsonen – fordelt på både hverdage og weekender.

Læs mere om frivillighed på Fermaten
Før du beslutter dig for, om det er noget for dig at være frivillig på Fermaten, kan du læse mere her

Stadig interesseret?
Så vil vi meget gerne høre fra dig. Tilmeld dig ved at udfylde dine informationer her…