Projekter

Fermaten er ikke blot et spillested. Som regionalt spillested er vi så meget mere. Hver dag arbejder vi for at udvikle musikmiljøet i Midt- og Vestjylland via en lang række projekter. For os handler det om talentudvikling, udbredelse af de smalle genrer og en hjælpende hånd til lokale musikere og rytmiske aktiviteter.

Det vil sige, at vi som regionalt spillested – foruden at formidle og præsentere musikken – også er med til at profilere og udvikle det rytmiske musikliv lokalt, regionalt og nationalt.

I en ambitiøs sammensætning kan det forstås sådan: På den ene side af vægtskålen præsenterer Fermaten årligt en lang række mangfoldige koncerter med høj kunstnerisk kvalitet, som sætter musikken og den musikalske oplevelse i centrum. På den anden side af vægtskålen bidrager Fermaten til at udvikle kvalitet, mangfoldighed, talent, vækstlag og smalle genrer.

Fermaten summer således ikke kun, når artisterne står foran publikum. Der er konstant projekter i støbeskeen, og der afholdes ofte både kurser, workshops og andet, som på den ene eller den anden måde bidrager til udviklingen.

På denne side kan du læse mere om alle Fermatens projekter.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du har en idé til et projekt, som kunne komme musiklivet til gode.

 

Billeder: Henrik Bruun, Sofie Bach & Vincente Loncomilla