Blæst

Support: Gustav Bjerrum

Beskrivelse

Blæst har på mange måder taget Danmark med storm med hits som ’Lad Mig Gå’, ’Sover Du Nu’, P3s Uundgåelige ’Ego’, kæmpehittet ’Juice’, som også modtog P3 Guld Lytterhittet, ’All In’ feat. Lamin og senest ’Videre’ som hele efteråret har været en af de mest spillede sange på dansk radio.

EP’en ’Stiv Kuling’ udkom sidste år, og var længe et af de mest streamede værker i Danmark, ligesom det blev fremhævet på flere mediers lister over årets album.

Sommeren 2023 spillede Blæst på mange af landets største scener og festivaler. De fik æren af at åbne den ikoniske hovedscene, Orange Scene, hvor publikum kunne bade sig i sommersol, feste og synge med på deres store danske popsange, der er kendetegnet ved deres stramme, funky rytmer og Fernanda Rosas karismatiske vokal på de opløftende melodier.

Koncerten blev den bedst besøgte åbning af Orange Scene nogensinde med mere end 70.000 publikummer.

 

Support: Gustav Bjerrum

Gustav Bjerrum laver dansksproget popmusik, der fanger lyden af ungdommen og det moment, hvor natten virker endeløs. Igennem et naivt tekstunivers skildres den hensynsløse kærlighed med unge øjne. Gustavs fængende melodier bæres frem af potente grooves, der med en legende tilgang til musikken skaber en moderne poplyd med tråde til soulmusikken; som en jamsession mellem Bruno Mars, Charlie Puth og Stevie Wonder. Musikken leveres med stort overskud, en oven på attitude og et glimt i øjet, der sikrer god stemning, når Gustav og hans band fyrer den af på scenen.

Videoer