Dissing, Las & Cross: Dylan

Hvis man er til Bob Dylan, skal koncerten med det her stjernehold opleves.

Beskrivelse

Koncerten er udsolgt. Skriv dig på venteliste her.

 

Navnet Dissing har altid stået for noget meningsfuldt og autentisk på den danske musikscene. Sønnerne Rasmus og Jonas Dissing har, sammen med Las Nissen, fortolket Bob Dylans musik i en årrække til publikums og anmelderes store begejstring. Nu har de tilført Billy Cross, Bob Dylans tidligere leadguitarist til bandet. Det kan ikke blive mere ægte. Stjerneholdet består desuden af Jesper Elnegaard og Dan Hemmer.

Hvis man er til Dylan, skal det her opleves.

“Der er altid en ny Dylan sang at blive forelsket i, så den kærlighed når aldrig at ruste, og det at mærke publikums tilbageholdte åndedræt, eller glade suk og våde øjne holder os i den grad til ilden ”, siger trioen om det fortsatte arbejde med koncerterne.

Sidste år, som optakt til året hvor mesteren fylder 80, hentede Dissing & Las forstærkninger af højeste karat. Selveste Billy Cross, som turnerede med ”Uncle Bob” både på en verdensturné og I studiet fra 1977-1979, blev så begejstret over en af trioens koncerter, at han simpelthen ville være med.

”Det bliver en stor fornøjelse at spille Dylans sange igen sammen med et yderst kompetent hold”, bedyrer Billy Cross

”Det var sgu lidt nervepirrende pludselig at stå og spille Dylans musik med Billy, der har været med på en verdensturné, et livealbum og et studiealbum* med Bob Dylan. Men også bare virkelig inspirerende at mærke hans entusiasme og hans fænomenale guitarspil.
Vi glæder os helt vildt til at stå på scenen med det her”, fortæller Dissing & Las.

Videoer