Dopha

Support: Kaizer

Beskrivelse

Dopha – Koncert på Fermaten i Herning – Fredag d. 7. april 2023

Studierabat: Til denne koncert kan studerende købe billet til 100 kr. Husk, at du skal fremvise studiekort, når du viser din billet i indgangen.

Efter en hæsblæsende sommer foran tusindvis af jublende publikummer på toneangivende festivaler som Roskilde Festival, Northside, Heartland, Musik i Lejet og Smukfest annoncerer P3-Guld nominerede Dopha sin hidtil største tour, hvor hun med sit band besøger 15 byer landet over i foråret 2023.

Dopha’s sommer har budt på mange vilde oplevelser, herunder en debut på dette års Roskilde Festival, hvortil Soundvenue kvitterede hendes triumf af en optræden med 5 stjerner og følgende udtalelse:

Rendyrket poptriumf på Roskilde Festival: Dopha var i ekstraordinær topform.”

Til foråret 2023 fortsætter triumfen når Dopha og hendes band spiller hendes største hits fra debutalbummet, så som ’The Game’ og ’Happy For Me’, samt sange fra det kommende album. Publikum kan glæde sig til at opleve Dopha’s mix af rørende ballader fyldt med storhed og legende melodier, som man ikke kan lade være med at danse til, og Dopha og band leverer et råt og rocket lydbillede, der går perfekt i spænd med hendes nærvær, energi og fantastiske vokal. Dopha udtaler:

”Jeg glæder mig helt enormt til den her tour og især til at kunne præsentere mine nye sange i et live-format, for allerede, da jeg sad med dem i studiet, kunne jeg mærke, at de her sange er lavet til at blive spillet på en scene. Jeg vil skabe koncerter med både plads til min energiske headbanging-energi, mens sangene også lægger op til nogle mere inderlige øjeblikke. Og så glæder jeg mig til alt det uforudsigelige – som også skaber ægte live-magi.”

Dopha har siden sin debut i 2021 vundet prisen for ’Årets talent’ ved Carl Prisen, som udpegede hende som “En seriøs kandidat til Danmarks næste store internationale superstjerne”, spillet succesfulde koncerter på de to store, internationale festivaler by:Larm i Oslo og Reeperbahn Festival i Hamborg, samt høstet nomineringer for ’Årets sang’ på Steppeulven og ’Årets nye danske livenavn’ ved Danish Music Awards. Hendes debutalbum fra samme år fik intet andet end 5-stjernede anmeldelser og adskillige af sangene kom i heftig rotation på radio, hvoraf singlen ‘Happy for Me’ toppede som #2 på radio airplay-charten.

Dopha er nu i færd med at færdiggøre sit andet album, hvorfra radiohittet ´Pity Party´ gav lytterne et smugkig ind i processen, samt lyden som præger hendes kommende album, hvor lytterne kan forvente en modigere og mere rå Dopha end nogensinde før. Dopha’s seneste single ’Frenemies’, der blev udvalgt som ’P3’s Uundgåelige’, formår både at omfavne hendes pop-rock- og singer-songwriter-egenskaber og er i den grad med til at bekræfte, at man kan forvente en kraftfuld udforskning af pulserende, melankolsk poprock.

 

Support: Kaizer

I danske Kaizer finder man det skærende møde mellem fandenivoldsk punk-energi og storladen elektropop. Kaizer er særligt kendetegnet ved sin fængslende vokalpræstation, der har en rå og utæmmet nerve, som omsluttes af støvet guitar-støj, og et råt, elektronisk landskab. Kaizer indtager gerne scenen med stor autoritet og en teatralsk mine, som da hun vandt TAK ROCK’s live-konkurrence og spillede til Smukfests Live Camp i 2022, og er netop annonceret som act på dette års SPOT Festival 2023.

“Pop med et mørkt twist..” skrev GAFFA, da Kaizer EP-debuterede med Crying Like a Rose i 2021, hvor hjemmebryggede beats og et råt, elektronisk landskab møder veldrejede pop-melodier. EP’en høstede fire stjerner hos GAFFA og modtog også roser fra Soundvenue og indiebloggen Good Because Danish, der kårede den som bedste EP i 2021 i Musiklivet på P6.

Kaizer begyndte 2022 med to indstillinger til GAFFA-Prisen, imens det seneste singleudspil Hello The Beat, fra det kommende debut-album, landede i GAFFA’s januar magasin, og allerede fået international branchebevågenhed som soundtracket til Music City Network—det internationale samarbejde mellem branchefestivaler som Reeperbahn, Eurosonic, Vill Vill Vest og SPOT—såvel som i japanske reklamefilm for videospillet League of Legends.

Videoer