Joni Mitchell – et koncertforedrag

Joni Mitchells historie og smukke fortolkninger af Louise Noes og Jesper Frost Bylling

Beskrivelse

OBS! Arrangementet er grundet stor efterspørgsel flyttet fra Fermaten Lounge til den store sal.

Hun stemte sin guitar efter sit humør og på måder, som ingen havde oplevet før. Hun skrev melodier på et instrument, som indtil da havde været stort set ukendt. Hun satte ord på følelser, ingen havde sunget om før, men opfattede i øvrigt sig selv som en maler, der på grund af tilfældigheder var endt som sanger.

Historien om Joni Mitchell er en enestående fortælling om en kvinde, der skrev og malede lige så godt, som hun sang og komponerede. Hun begyndte som singer-songwriter i den store generation i slutningen af 60’erne og fortsatte i 70’erne sit musikalske eventyr ind i jazzen, hvor hun kom til at spille med nogle af de største stjerner.

Sangerinde og foredragsholder Louise Noes (sang, guitar, dulcimer) har sammen med musiker Jesper Frost Bylling (bas, guitar, kor) skabt et koncertforedrag, som fortæller historien om Joni Mitchell med afsæt i nogle af hendes bedste sange. Jesper og Louise har lyttet til Joni Mitchell, siden de var ganske unge, og sammen fortolker de et udvalg fra hendes enorme repertoire med fokus på de tidlige sange.