Marie Frank

Fermaten Take Away - Koncert ved Skjern Å i Skarrild

Marie Frank

Beskrivelse

Marie Frank – Koncert ved Skjern Å i Skarrild, mandag (2. pinsedag) 10. juni kl. 13.00

Ifbm. Kulturfest Herning leverer Fermaten musik ud af huset, så borgere i Hernings omegnsbyer kan få en koncert i deres område. Anden pinsedag, mandag d. 10. juni holder Fermaten koncert ved Skjern Å i Skarrild med sangerinden Marie Frank.

I 2019 kan Marie Frank fejre 20-året for debutalbummet ”Ancient Pleasures”, der med kæmpehits som ”Symptom of My Time” og ”Under The Water” fra den ene dag til den anden gjorde Marie Frank til fast inventar på koncertscener og radiokanaler over hele landet, og vandt hende en sikker plads i danskernes hjerter. Hendes sange og karakteristiske stemme ramte tidens ånd rent, og blev en del af soundtracket for en generation.

I sommeren 2018 udgav Marie Frank en ny single på dansk – ’Lille Fredag i Provinsen’ er titlen. Med ’Lille Fredag i Provinsen’ er der gang i noget helt nyt. Maries velkendte melodi-øre står stærkt i et lydunivers baseret mere på elektroniske lyde og med minimalistiske beats og keyboard-flader, der bringer den frostklare stjernehimmel frem for det indre øje. ’Lille Fredag i Provinsen’ er skrevet i samarbejde med Anders Pedersen (The DeSoto Caucus, Giant Sand, Maggie Björklund, m.fl.) som Marie også skrev sangene til ”Kontinua” pladen sammen med. Det er produceren Frederik Carstens (Karl William, Anya og Thøger Dixgaard) der har samlet lyden og givet nummeret sin elegante finish.

Live præsenterer Marie Frank det bedste af de mange højdepunkter fra hendes fornemme bagkatalog og fra den danske udgivelse ‘Kontinua’. Sangenes historier og temaer taler for sig selv, men fortæller ikke om bagvejene og omvejene, der førte til dem. Mellem numrene tager Marie publikum med ad sjove, tankevækkende og oplevelsesrige veje og beretter om en musikalsk karriere, der har bevæget hende fra at være omrejsende gademusiker til at være prisbelønnet sangstjerne.

Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og autenticitet. Den ligefremme ægthed udspringer af et liv, hvor kærligheden til musikken viser vejen. Her er der ingen lette genveje, men derimod livgivende omveje. I stemningsmættet medrivende musikalitet og begavet beretning tager Marie Frank publikum med ad disse veje, hvor sangene synges for at historierne kan leve.

Videoer