Rasmus Nøhr

Ny plade på vej i foråret 2018

Rasmus Nøhr

Beskrivelse

Rasmus Nøhr – Koncert på Fermaten i Herning, fredag den 6. april 2018

Rasmus Nøhr er klar med ny plade foråret 2018 ” Hatten på skrå”. Det er 5 år siden han sidst kom med en langspiller, og forventningerne er høje. “Retursekund” var i 4 måneder den mest spillede plade på p4. Opnåede fine salgstal, og blev fulgt op af en lang og udsolgt turne.

Nu er Rasmus tilbage i samarbejde med Nickolaj Foss og Mermaid Records, der også producerede “Det Glade Pizzabud”, “Kysse Under Stjernerne”, “Sommer i Europa”,” Alderspræsident”, “Sød Musik” “Lige Nu og Lige Her” og alle de andre Nøhrklassikere, der er blevet en del af den Danske sangskat.

“Hatten på skrå” indeholder 10 nye sange fra Nøhrs finurlige univers, om det store i det små, fra sangerens liv i det lokale København. Det er rørende underholdning fra start til slut, med masser af iørefaldende stedsegrønne melodier, håndspillet af landets bedste musikere, anført af Tim Christensen ( Dizzy Mizz Lizzy ) i storform på bas.

Pladen er ikke spillet til klik, der er ingen programmering, det er live, energisk og drøn charmerende. Det er lyden ekvilibristiske spillemænd der gør hvad de er bedst til, her nu og for eftertiden, “så sømænd kan sidde og tælle svaler, høre havet hviske molen hemmeligheder, om storme og skyer, der blæste væk og blev til regn”.

Over 100.000 glade publikummer fulgte Rasmus Nøhr i løbet af sommeren, i de små landsbyer hvor Danmark Dejligst Festival gæstede i sommeren 2017. Med ny plade, og et sublimt nyt band af garvede veteraner, er Rasmus klar til at tage på indendørstur i de større danske byer fra 30. marts 2018 til midt i maj. og igen til efteråret.

Videoer