Koncert på Fermaten for byens seniorer

Alle borgere på kommunes plejecentre og daghjem inviteres til gratis koncert under ”Kulturfest Herning – Tæt på solen”.

Lørdag eftermiddag den 16. juni slår Fermaten dørene op for 2 koncerter specielt for senior- publikummet, der ikke så ofte finder vej til spillestedet. Koncerterne er med James Rasmussen Trio, der underholder med de allerstørste radio-hits fra legendariske Four Jacks.

Det er ”Kulturfest Herning – Tæt på Solen” der inviterer alle borgere fra kommunens plejecentre og daghjem til rock’n’roll på Fermaten, og der er fri entré til koncerterne, der har fået overskriften ”Dengang solen altid skinnede”.

Hvis der er ledige pladser, når plejecentre og daghjem har meldt sig til, vil resten af billetterne kunne bestilles gratis på Fermatens hjemmeside fra 11. juni.

Koncerten på Fermaten bliver et genhør med danske Four Jacks klassikere som “Mandalay”, “Oh, Marie, a´ve´hjem te´dig”, “Op til Alaska”, “Æselsangen” og mange flere fra Four Jacks repertoire, leveret af den ægte vare James Rasmussen sammen med de to tidligere Delta-Band musikere, Søren Engel på bas og Preben Feddersen på trommer. Musikken bliver krydret med anekdoter fra James’ tid i Four Jacks.

Guitaristen, sangeren og sangskriveren James Rasmussen er nemlig ”den sidste Jack”. I 1958 afløste han Otto Brandenburg og blev hermed en fjerdedel af den legendariske sangkvartet Four Jacks sammen med John Mogensen, Bent Werther og Poul Rudi.

James Rasmussen Trio
Koncert på Fermaten
Lørdag den 16. juni kl. 14.30 og kl. 16.00.