Et nyt år – En ny livesæson

20. januar skydes Fermatens forårssæson 2018 i gang, og allerede i løbet af første uge byder programmet på både teater, upcoming talenter, nordisk jazz, en guitar-legende, en ung pop-stjerne og et coverband, der sætter gang i festen.

Når Fermaten slår dørene op til en ny sæson, er det som altid med et program, der præsenterer en solid blanding af koncerter med større og mindre navne fra Danmark og udlandet. Og i sæsonens første uge kan publikum således opleve teatergruppen Mariekiks, Open Mic i samarbejde med Scene 7, norsk jazz med Espen Eriksen Trio, Gnags-guitaristen Per Christian Frost, pop-talentet Hugo Helmig og endelig er der U2-BigBang med Die Herren lørdag aften på Fermaten. Der skulle være noget for de fleste.

Forårssæsonen har en række højdepunkter, hvor man kan forvente en tætpakket koncertsal. Man skal nok ikke vente alt for længe med at sikre sig en billet, hvis man vil til koncert med navne som Jesper Binzer, Dodo and the Dodos, Danser med Drenge, Rasmus Nøhr og Turboweekend, mens koncerten med Hit med 80’erne allerede er meldt udsolgt,

Fermaten fortsætter med de populære frokostkoncerter, hvor publikum kan nyde en frokost i pausen under en hyggelig koncert. Her kan publikum blandt andet glæde sig til grønlandske Rasmus Lyberth den 10. februar, Mike Andersen Duo den 10. marts, Souvenirs den 17. april og ikke mindst humørbomben Thomas Buttenschøn den 5. maj. Husk at frokost skal bestilles på forhånd, det foregår sammen med billetkøb på fermaten.dk.

Jazz & Folk
Som altid har Fermatens to musikklubber MoorJazz og MidtFolk en masse godt på programmet indenfor deres genrer. De jazz-glade kan blandt andet se frem til at trommeslageren Emil De Waal gæster Fermaten den 8. februar med en række danske stjerner og til koncerten med den anerkendte bassist Chris Minh Doky den 28. februar. 8. marts kan man opleve Søren Sko & Benjamin Koppel med deres fælles jazz-projekt ”The Nat King Cole Project”.

Er man til underfundig dansk folk, kan man glæder sig til Pligten Kalder med blandt andre Johan Olsen og Torben Steno den 1. marts, men programmet byder også på internationale folknavne, som skotske Barluath den 11. april, og ikke mindst den amerikanske sangerinde Becca Stevens, der spiller eneste koncert i Danmark på Fermaten den 22. marts.

De unge talenter
Nye musiknavne er naturligvis også repræsenteret på Fermatens forårsprogram. Blandt andet kan man opleve Carl Emil Petersen fra Ulige Numre spille solokoncert den 22. februar, anmelderroste Bisse med band den 29. marts og ikke mindst syre-rockerne Fribytterdrømme den 27. april.