Artillery

+ Support: Royal Deceit & A Devil's Bargain 

Artillery

Beskrivelse

Artillery + support – Koncert på Fermaten i Herning, Fredag den 7. december 2018

Den 16. november udkommer Artillery’s 9. studie album ”The Face of Fear” på Metal Blade og er samtidig det 3. med den nuværende line-up.

The Face of Fear indeholder 9 helt nye numre og en genindspilning fra Artillery’s første demo fra 1982. Teksterne er typisk Artillery og beskæftiger sig bla. med emner som menneskehedens ødelæggelse, dobbeltmoral, misbrug og den evige søgen efter det værst tænkelige scenario.

Albummet er produceret af Søren Andersen i Medley Studie og det er 5 gang han skruer på knapperne og har endnu en gang formået at levere en monsterproduktion.

Første single og video af titel nr. bliver offentliggjort den 26. september.

Siden sidste album ”Penalty By Perception” som kastede 4 Danske priser af sig til den Danske High Voltage Awards 2016 (Bedste Album, bedste band, bedste produktion og æresprisen), har Artillery turneret verden rundt, i bla. Europa, Sydamerika og dele af Asien.

Line-up:
Michael Stützer: Guitar
Kræn Meier: Guitar
Peter Thorslund: Bass
Josua Madsen: Drums
Michael Bastholm Dahl: Vocals

 

Support: 

Royal Deceit

”At de var et energisk band var da for satan en mild underdrivelse. Hold nu kæft en energiudladning der kom fra scenen fra første anslag på trommer og guitar… Skal vi ikke satse på at de større metalfestivaler rundt om i landet snart for øjnene op for dette velspillende og energiske unge band. Det fortjener de sgu.” – Johnny Fravn, Metaltone.dk

Royal Deceit spiller en aggressiv blanding af Nu-metal og Metalcore, med ekstrem vildskab og energi. Musikken præges af intensitet og nerve og når bandet går på scenen, kulminerer alt dette i en eksplosion af energi. Royal Deceit læner sig musikalsk op ad bands såsom Killswitch Engage og Slipknot, alt mens bandets live performance er inspireret af et band som The Dillinger Escape Plan.

Bandet er lokaliseret i Skanderborg, og har eksisteret siden 2014, og siden sin oprindelse har bandet spillet med adskillige større bands såsom; Jinjer, Illdisposed, Hatesphere, Impalers, Aphyxion og Theory.

En koncert med Royal Deceit, er en koncert man på alle måder aldrig vil glemme, og bandets morale vil altid være, at give publikum den bedste, og vildeste koncert-oplevelse.

A Devil’s Bargain 
A Devil’s Bargain har eksisteret i en del år, men først i 2016 blev konstellationen rigtig ført ud af øvelokalet. Kasper Mikkelsen fik første gang ideen til bandet i ca. 2010. I 2014 kommer Martin Cueto med i bandet og et år efter tilslutter Christian Fjord Hammer og Niels Brogaard Andersen sig til bandet. I 2016 spiller ADB første koncert som fuldtalligt band, men efter det første år skiftes Kristian Jensen ud med Tonni Henriksen.

Bandet er startet ud med at være et old school thrash metal band. Men med udskift og tilførelse af nye medlemmer i bandet, har ADB fundet sin lyd, der har ført bandet i en mere heavy metal retning.

ADB var i januar måned 2018 i Mørkværk Studiet, for at påbegynde indspilningerne af deres første EP.

Bandet består af:
Kasper Mikkelsen – Guitar
Tonni Henriksen – Bass
Martin Cueto – Guitar
Niels Andersen – Trommer
Christian Hammer – Vokal

Videoer