Benjamin Hav

Support: såforsatan

Beskrivelse

Benjamin Hav – Koncert på Fermaten, Herning – Torsdag den 14. oktober 2021

Benjamin Havs ambitiøse liveshow rykker ud for første gang. Efter 3 albums, flere store hits og med et stort liveorkester bag sig, melder Benjamin Hav klar til at levere et show af en anden verden i efteråret 2021.

’Jeg har nu udgivet tre fantastiske albums. Der er så meget jeg har villet vise. Så meget kærlighed jeg har villet formidle gennem mit band. Danmarks bedste musikere er med mig. de har nu stået opmagasineret i et øvelokale i snart tre år. Nu støver vi hinanden af og melder klar! Nu tror vi på det!’

Benjamin Hav forlod i 2019 sin ven i Benal og udgav i 2020 to soloalbums.  I starten af 2021 udkom det tredje. Med tre albums i bagagen og masser hits drager han afsted på sin debut tour sammen med et band man nok kan betegne som musikkens elite. Ventetiden er endelig ovre, og fans kan nu glæde sig til, at Benjamin Hav & Familien tager på turné, hvor de besøger Herning, Odense, Kolding, København, Aarhus, Roskilde og Aalborg. Live kan publikum – for første gang nogensinde – glæde sig til at høre numre som ’Musse’, ’Spice Up Your Life’, ’Den Dejligste Boy’, ’Velkommen’ og mange flere.

Benjamin Hav har håndplukket nogle af Danmarks dygtigste musikere, som sammen er blevet til Familien. Med sig har han Emil Falk, Birk Nevel, Kristoffer Sjelberg, Bastian Sjelberg, Andreas Stigkjær, Troels Mørkeborg og Torben Jensen. Sammen vil de lave den vildeste liveoplevelse længe set. Den dygtige rapper har sjældent glædet sig så meget og siger, at den energi han lægger i sit liveshow, bliver på et helt nyt niveau:

‘Jeg opererer I et spændfelt, der rækker fra renfærdig sindighed til brassband-konfetti. Man kan næsten sige, at jeg rummer både Adele og Kanye, og nu bliver jeg selv helt pinlig, for det er selvfølgelig ekstremt klamt at referere til de største derude.’ siger Benjamin Hav.

Senest har Benjamin Hav udgivet albummet ’Tesla’. Et album fyldt med genreskift, gæster og ambition. Elementer han glæder sig til at tage med videre til sine livekoncerter. Som han selv beskriver det: ’Det bliver mødet mellem grænseløse ambitioner, højtragende drømme og bevægende hofter’.

Benjamin Hav & Familien besøger Herning, Odense, Kolding, København, Aarhus, Roskilde og Aalborg til efteråret 2021.

 

Support: såforsatan

’Danmark har fået et nyt live-navn, og det er såforsatan!’ skrev GAFFA i deres 5-stjernede anmeldelse af sangerens seneste koncert. Siden sejren ved DR Karrierekanonen har den talentfulde artist arbejdet på sit debutalbum og har i mellemtiden udgivet to singler. Nu er han klar med næste udspil d. 8. oktober kaldet ’Backup Plan’ og sine første koncerter i eget navn.

såforsatan kickstartede sin karriere under første corona-lockdown og på trods af de svære betingelser, sikrede hans selvudleverende lyrik og intense livepræstationer ham sejren i 2020 udgaven af DR Karrierekanonen. Siden da har rapperen udgivet to singler, hvor ’Aldrig Har Jeg’ tilbragte to uger på toppen af P3 Listen og hele fire måneder i rotation på samme kanal. Nu er han klar med den nye single ’Backup Plan’, som er sidste udkast, inden han udgivet sit debutalbum i starten af 2022 – og så kan han opleves med band til hans første headliner-koncerter i Aarhus, Roskilde, Køge og København til november.

På den kommende single ’Backup Plan’, blander såforsatan 60’er soul med flabet hiphop og store frustrationer i en hidtil uset genrebastard i det danske musiklandskab. Singlen er et opråb om at stoppe med at træffe halvhjertede beslutninger. Om at droppe dobbeltaftaler og aftener, hvor man altid er på vej videre til det næste alternativ:

’Stop nu med at lave en backup plan til din backup plan. Hvis du altid er på vej videre til det næste, så oplever du aldrig en skid. Jeg er bare så træt af halvhjertede ikke-beslutninger – træf et valg, stol på din mave og lev med det’ siger manden bag, 22-årige Sofus Bryld Staunæs, med en bramfrihed som er kendetegnene for både hans musik og persona.

Live er såforsatan et overrumplende bekendtskab, hvor flabede rap-bars deler rampelyset med skrøbelige bossanova-sjælere og storladne rockelementer. Flankeret af et velspillende band med trommer, guitar og trompet er såforsatans koncerter en rå energiudladning, hvor der bliver givet plads til at råbe stemmen væk, fælde tårer og danse i mørket, hvilket fik GAFFA til at kvittere med 5-stjerner, hvor de skrev følgende:

’Så for satan! Ja, det har man virkelig lyst til at udbryde efter en koncert med københavner-rapperen Sofus Brylds KarriereKanonens vindende projekt såforsatan, der nok gav den mest hæsblæsende koncert på UHØRT torsdag aften. […] Lidt sved, spildt fadøl på tøjet og et par trætte trommehinder rigere forlod publikum UHØRTs Volumescene med en koncert-iver, jeg ikke har set meget længe – Danmark har fået et nyt livenavn, og det er såforsatan’

Videoer