Athletic Progression

Jazz og hiphop i symbiose

Beskrivelse

Athletic Progression – Koncert på Fermaten, tirsdag 12. oktober 2021 kl. 20.00

Det er med stor beklagelse, at vi må aflyse koncerten med Athletic Progression den 12. oktober, da bandet grundet uforudsete og private omstændigheder ikke kan gennemføre deres Europa-tour. Købte billetter bliver selvfølgelig refunderet, og alle billetkøbere modtager snarest en mail med denne information.

 

Hvis ikke du vidste, hvor Athletic Progression stammer fra, ville du nok gætte på USAs vestkyst. Men faktisk er de tre artister fra Aarhus.

Athletic Progression er en instrumental trio med rødderne plantet i hiphop og jazz. Med Jonas Cook på keys, Jonathan J. Ludvigsen på trommer og Justo Gambula på bass er bandet over de seneste par år kun blevet stærkere på sin vej mod at erobre Europa med deres musik.

Gruppen, som er blevet sammenlignet med Yussef Kamaal, er rodfæstet i rytme og stil, der kunne minde om J Dilla. Tunge, meditative vibes, der er sindssygt fængende og øjeblikkeligt genkendelige. Og tonerne og rytmerne spilles live, når Athletic Progression indtager scenen. I løbet af et øjeblik skifter de fra en umenneskelig stram, syntetisk elektronisk sound til en slingrende og elegant organisk lyd, som gang på gang beviser, hvor fantastisk de spiller på deres instrumenter.

Siden deres debut i 2016 har Athletic Progression spillet på Reperbahn Festival, Pizza Express i London og ESNS. De har optrådt på dansk tv og radio, og derudover har de spillet hyppigt udsolgte shows i Danmark foran et entusiastisk publikum.

Videoer