Blue Sisters ( US )

Blues Caravan 2016

Blue Sisters

Beskrivelse

Blue Sisters koncert i Herning på Fermaten, onsdag d. 14 September 2016.

Turnéen Blues Caravan 2016 gæster Fermaten til september, og med på holdet har de Blue Sisters, 3 kvindelige blues sangerinder i verdensklasse. Layla Zoe, Ina Forsman og Tasha Taylor, vil sammen og hver for sig, give dig og Herning en uforglemmelig blues-aften. Læn dig trykt tilbage, nyd de stærke stemmer og ikke mindst en charmerende attitude. Der står ægte Girl Power på programmet.

På tolvte år er karavanen ‘Blues Caravan’ på landevejen. Touren er flittigt brugt som et udstillingsvindue for upcoming artister, men samtidigt også som magnet for fans der ønsker en god live musikoplevelse. Blues Caravan har tidligere været springbræt for blues-stjernerne Joanne Shaw Taylor, Laurence Jones og Samantha Fisk.

Koncerten med Blue Sisters på Fermaten, bliver en fed energifyldt oplevelse i Herning. Så hvis du holder af smooth blues og stærke kvindestemmer, kan du godt forvente en koncert som skal opleves. Køb dine billetter øverst på siden. Det sker i Herning på Fermaten – Glæd dig, for vi glæder os til at se dig.

Videoer