Busk & Frimer ( NO / DK )

Kræs for blues-elskere

Busk & Frimer ( NO / DK )

Beskrivelse

Busk & Frimer ( NO / DK) – Koncert på Fermaten i Herning, torsdag den 14. september 2017

To af Nordens mest markante blues- og bluesrock guitarister, norske Vidar Busk og danske Ole Frimer, spillede sammen for første gang på en festival i Ålborg i august 2016. Koncerten var kommet i stand på foranledning af en invitation fra Frimer til Busk om at komme til Ålborg for at give en fælles koncert. Busk takkede ja, og koncerten blev en stor succes. En fortsættelse af samarbejdet lå i luften, og siden har de spillet flere koncerter sammen. ”Busk & Frimer” er blevet til en fast konstellation, som også inkluderer bassist Jesper Bylling og trommeslager Claus Daugaard. 

Det er den fælles interesse for den moderne elektriske bluesmusik i bredeste forstand, som har været grundlaget for samarbejdet. Koncerterne indeholde sange fra begge guitaristers repertoire, og hvem ved om de finder på noget nyt sammen.  Det er kræs for blues-elskere – and beyond.

Uddrag af anmeldelser af live koncerter:

“En konstellation man bare ikke kan få for meget af.  A match made in heaven”
Peter Widmer, Bluesnews.dk.

“Fuldstændig magisk koncert med Frimer & Busk. Der var guitardueller der vil blive I hukommelsen I lang tid fremover”
– Blueskartellet, Horsens.

“For h.. et par guitarister. Busk, noget af en åbenbaring, spiller lange soloer, man ønsker bare blir ved…og ved. Frimer mere økonomisk, men hver tone matters”
Kurt Baagø (freelance journalist).